Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért avatkoznak közénk a...

Miért avatkoznak közénk a szüleim?

Figyelt kérdés

22 F

18 L

Albérletbe nem mehettünk lakni, mert nincs arra elegendő pénz. Szüleimnek olyan ötlet támadt, hogy egy szobát csinálnak kettőnknek. A vizes 400€-ba fog kerülni. Csak a víz. Hűtő csak van ott, és fagyasztó, még egy 2-es ágy. Szüleim kikészít bennünket. Többet vagyok a barátnőmnél, és az anyám már azt beszéli, nehogy a anyós besokkalloja, hogy ott vagyok a lánynál mindig, és kidob a házból. Ezt megmondtam az anyósomnak. Ő azt mondta, hogy nincs semmien problémája én velem, ami végett kidobna engemet. Csak egy gyerekszobánk van. Testvérem az anyámékkal alszik. Mink alszunk a gyerek szobában. Szüleim most jöttek rá, hogy a testvéremnek szüksége van saját szobára. Most jöttek rá? Most azért csináljak a szobát, hogy testvéremnek legyen saját szobája.

Mit tegyünk? Kérlek segítsetek! Adjátok tanácsokat

2020. jún. 15. 13:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én anyádék helyében nem szeretném, ha ti nálam laknátok, mert láthatóan nem vagy egy kellemes ember.

Nyugodtan menj a barátnőd családjához és csináljanak ők nektek szobát!

Szegény anyád, még nem tudja, hogy mi vár rá....!

2020. jún. 15. 18:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, hogy csinálnak nektek egy szobát, mivel "avatkoznak közétek"?
2020. jún. 15. 18:45
 13/15 anonim ***** válasza:
De nem elmondtuk már itt neked milliószor, hogy ne anyáddal közösködjetek már, mert ő idegbeteg, te meg fogyatékos vagy?
2020. jún. 15. 21:12
 14/15 anonim ***** válasza:

12. Ezen nagyon nevettem 😂😂😂

Amúgy én sem értem mi a konkrét probléma?

Vajdasági vagy? Ők beszélnek így.

2020. jún. 15. 22:46
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Ez az egész úgy vacak ahogy van. Az albérlet lenne pedig jó. Spórolás nincs félretéve? Én dél-nyugat szlovákiai vagyok és mink is pont így beszíllünk. Nincs ezzel semmi gond.
2020. jún. 16. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!