Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez most tökre normális már?...

Ez most tökre normális már?...

Figyelt kérdés

Nemrégiben voltam az egyik hipermarketben anyámmal, és már mikor bementünk elkezdett zaklatni hogy "Jaj van itt egy olyan jó nadrág megnézzük illene rád" a válaszom nem köszönöm volt, és utána folytatta és erőszakolta s témát, míg nem tényleg a ruházati osztályon voltunk, ahol már konkrétan magamból kikelve agresszíven "Nem köszönöm!" volt a válasz rá egymás után háromszor, és még neki állt feljebb.

Bár igen, van köztünk korkülönbség, én már rég felnőtt vagyok, de komolyan el kell küldenem már a végén a saját anyámat a búsba, hogy megértse, nem kell nekem még egy nadrág?

Nem, nem tart el és nem élünk együtt.

Középkorú F.

2020. jún. 14. 17:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%

Elhiszem, de ez kicsit más téma, minthogy a kérdezőnk anyja venni akart a fiának egy gatyát.

Ég és föld, nem lehet egy lapon említeni a kettőt.

2020. jún. 14. 18:32
 12/12 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is ilyen néha anyum. De azt szoktam csinálni, hogy hazugok pl. nem tetszik a ruha, vagy azt, hogy nem érdekel, kösz.
2020. jún. 15. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!