Tökre kipróbálnám, milyen lehet ha fejjel lefelé vmi finom homokba betemetnek úgy h csak a lábam áll ki belőle. Nem vagyok normális?
Asszem gyerekkoromban is voltak ilyen gondolataim és egészen felizgattak. És most vhogy újra előjött a dolog és megint egészen felizgat. Nagy kedvem lenne kipróbálni. Sztem nagyon érdekes érzés lehet. Foghatná a lábamat is valaki közben, úgy még jobb lenne. Persze nem hosszú időre, és a végén kihúznának. Nem csak homokban, de keményebb anyagban is kipróbálnám csak tudom az már necces. Normális h ilyen gondolataim vannak? Másnak van hasonló esetleg?
Azt nem kérdezem, valaki átélt-e már ilyet, mert biztos nem, de érdekelne, milyen érzés volt. Csak mellesleg, tud vki olyanról h ilyet csináltak vkivel?
Meg amúgy olyan gáznak érzem h erről írok itt... még jó h nem tudják ki vagyok. :D
08:21 Az ejtőernyőzést próbáld ki, ha mered. Tévében legalábbis kiugranak és sokáig csak röpülnek, míg kinyitják az ejtőernyőt. Sok sikert!
A jó tippemért cserébe remélem összefutunk és beásol engem valamikor. XD
Többiek is írjatok lécci!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!