Miért baj, ha leülök játszani egy kicsit?
18 éves vagyok,jövőre érettségizem.Tanulok, ahogy tudok,nyáron is matekozok meg törit ismételek.Otthon segítek, sokat takarítok.Tornázok,futni is járok meg a barátaimmal is találkozom néha.Számomra a kikapcsolódás az,hogy leülök játszani egy kicsit vagy olvasok.A szüleimnek ez nagyon nem tetszik,mert 18 évesen nagy vagyok már ehhez.Szerintem nincs korhoz kötve,nem véletlen 18+-os egy-két játék és angolt is gyakorlom legalább vele.Olvasni telefonon szoktam,de nem hiszik el, hogy tényleg olvasok,pedig meg is mutatom,de hazudok...Szerintük mást kéne csinálnom.Na de mit? Mozgok,barátokkal is találkozom,olvasok,néha festek,tanulok most is,takarítok szó nélkül, mi mást tudok még csinálni? A nyáron programozni is szeretnék elkezdeni, de nem támogatják,mert csak a gép előtt fogok ülni,pedig megbeszéltük,hogy programozónak tanulok majd tovább,akkor ez alap lenne, nem? Játékot magamnak nem vehetek saját pénzből,mert rohadt nagy letolást kapok(pedig akciós olcsóról van szó, nem 20+ezres tételről).Ne merjek leülni,mert anya már ront be a szobába, hogy mióta nyomod már???? Még csak most kapcsoltam be...AHA PERSZE, MEGINT HAZUDOZOL!
Azt akarják,hogy inkább üljek le velük filmet nézni, ami nem is érdekel.Mi a különbség a kettő közt? Film és játék közben is órákig ül az ember és a képernyőt bámulja,nem?
Miért nem lehet egy kicsit leülni és játszani? Miért akkora baj ez?
Muszáj tanulnom,mert 3 emelt érettségim lesz és nem lesz időm mindent átismételni.Emelt matek elég nehéz,meg infót is gyakorolnom kell,mert egyedül tanulom (emeltben van egy pici programozás is és egyedül kell megtanuljam).Ja és most ingyenes a mateking, addig legalább leszedem az anyagokat róla, amíg van rá lehetőségem.
Megmutattam már anyáéknak,hogy mit csinálok,de nem értik.Anya főleg nem,ő még a tv-t sem tudja rendesen kezelni,pedig nem idős.
Azért telefonon olvasok,mert nem rendelhetek könyvet jelenleg.Anya szerint veszélyes most,mert hogy a vírus meg ellopják az adataimat (a nagy könyvesboltok...).
Nem tudom,hogy hogy kéne elmagyaráznom nekik,főleg anyának.Apa inkább ilyen nem érdekel típus,sunyiban ő szokott rendelni nekem könyvet meg egyebeket, de elég papucs,ha már anyával szemben kéne felszólalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!