Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Amikor leülök játszani, (PS)...

Amikor leülök játszani, (PS) egy idő után rosszul leszek, hányingerem lesz, fáj a fejem. Ez miért van? Egy idő után elmúlik majd?

Figyelt kérdés
gondolom sok impulzust kap az agyam, hozzá lehet szoktatni?

2020. máj. 2. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet túl sokat ülsz előtte. Tarts egy-egy nap szünetet, ne is kapcsold be, helyette foglald el magad mással.

Amúgy mostanában fronthatások is voltak, lehet az is közrejátszott.

2020. máj. 2. 12:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mikor bekapcsolod a Ps-t írja mi ez. Epilepszia roham előjele.
2020. máj. 2. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez sajnos lehet epilepszia is! Mindenképpen orvoshoz fordulnék ezzel a panasszal! (Ez most nem vicc, nagyon komoly dolog!)
2020. máj. 2. 12:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Alapban nem vagy szédülős? Mert például én az vagyok, és már attól el tudok szédülni ha látok valakit hintázni. Ilyenformán az összes lövöldözős játék kilőve, bármilyen platformon is fut, mert pár perc után már rosszul vagyok, szintén szédülés, hányinger és ezzel nagyon nem lehet mit kezdeni, max némileg B vitaminnal erősíteni az idegrendszert. Szemet is érdemes megnézetni, mert ha gond van vele, az is előhozhatja.
2020. máj. 2. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:
67%

lehet epilepszia is, de ha csak máskor nincsenek tüneteid csak játék közben, akkor nem tartom valószínűnek. Illetve az epilepsziának komoly tünetei vannak. fekszel a földön a saját hugyodban és kiakadt szemmel rángatózol - nem szép látvány (volt epilepsziás kollégám...)

de ugyanaz a jelenség is lehet mint amikor buszon leszel rosszul - utazási betegség a neve (Én annak idején sokszor behányzam a Roburba mikot a sluival mentünk bábszínházba :DDDDD)

az agyad a tested és a szemed közötti ellentétet nem tudja feldolgozni.

látod hogy mozogsz , hentelsz valami fps-ben, vagy tolod neki a forzában - ja az nincs ps-re :D akkor dirtben, közben a tested meg mozdulatlan (egyensúlyi szervből nem olyan adat megy mint a szemedből az agyba)

sajnos nekem is szokott ilyen lenni. Én például autós játékokkal csak úgy tudok játszani, hogy a motorháztetős nézetet használom. a külső nézeteket nem vírom. fps-eknél is néha rosszul vagyok. Akkor otthagyom és nézek poreszt :D pár óra múlva, vagy másnap semmi bajom és egész nap tudnék játszani.

biztos alkat és hajlam kérdése.

van erről sok cikk és fórum:

ezeket olvasd el:

[link]

[link]

[link]

2020. máj. 2. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!