Lehet úgy normális új családot alapítani ha a férfinak már van egy gyereke az előző kapcsolatából?
Figyelt kérdés
Főleg ha elég sz*rkavaró az ex, ott tesz keresztbe ahol tud, a gyereket is uszítja vagy éppen nem engedi látni. Ráadásul a férfi családját is uszítja az új feleség ellen, mert szerinte miatta nem foglalkozik annyit a közös gyerekkel2020. jún. 14. 15:17
11/18 anonim válasza:
Az egyben tartott alatt nem a színjátékot értettem, hanem hogy tesznek a felek azért, hogy működjön. Magától nem szokott.
12/18 anonim válasza:
Ha lehet meg kell oldani énarra irtam,hogy kihozni belőle a legjobbat hogy ha már ki lett mondva hogy nem szeretik egymást nem akarnak együtt lenni akkor a legjobb külön menni és massal kapcsolatba kezdeni.Tudnek sokat irni ehhez de nem offolom szét a kérdezőnek a kérdést :)
13/18 anonim válasza:
Lehet külön menni, persze, de normális család nem sűrűn lesz abból, sajnos.
14/18 anonim válasza:
Igen, lehet. De mindenek előtt jobb belelátni a dolgokba, hogy a kapcsolat mi miatt ment szét. Ugye a legtöbb esetben ilyenkor mindig az ex a hibás, de sokszor kiderült az együttélés alatt, hogy nem csak ő volt a ludas.
Az uszítgatásról meg annyit, hogy kérdés, párodat ez mennyire befolyásolja. Állítsa le az exet.
15/18 A kérdező kommentje:
Az a probléma hogy én úgy látom mikor nincs képben a gyerek, akkor minden rendben, nyugalom van, de ha képbe kerül, mondjuk láthatás van vagy telefonon kommunikálnak akkor már rögtön megy a keverkedés és feszült lesz mindenki. Egyébként az exnek nem titkolt szándéka, hogy az apát kizárja az eletükből, de ezt úgy próbálja elintézni hogy az apa legyen utána szemétnek kikiáltva
2020. jún. 14. 20:34
17/18 anonim válasza:
Ne kezdj gyerekes pasival ha neked meg nincs es akkor se ha van. En nagyot szivtam tapasztalatbol irom.
Vagy olvass a nacho parenting temaban angolul.
18/18 anonim válasza:
Lehet, de legalább 3-4 épelméjű felnőtt kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!