Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megkértem várjon 5 percet...

Megkértem várjon 5 percet hogy felszáradjon a padló?

Figyelt kérdés
Felmostam, hazajött. Kértem várjon 5 percet még felszárad, mert elcsúszik és újra koszos lesz a padló. Le se sz@rta, végigtrappolt rajta szó nélkül. Most ez miért olyan nagy kérés?
2020. jún. 13. 12:47
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Nem munkából jött haza, a kocsikat takarította. Megmondtam neki, hogy én meg kimegyek összekenem a kocsikat, meglátjuk mit szól hozzá.
2020. jún. 13. 14:22
 22/39 anonim ***** válasza:
66%
Menjél, hátha abból tanul. Gondolom ez nem az első eset volt, hogy nem érdekelte a munkád.
2020. jún. 13. 14:24
 23/39 Savlekotő ***** válasza:
30%

Ne haragudj de ez se ma lett ilyen kapcsolat,hogy ovisan bunkóztok a másikkal.. Egyik oldalról sincs tisztelet,itt mást nem kell várni.

70F

2020. jún. 13. 14:25
 24/39 anonim ***** válasza:
67%
Ne várjon munka után az ajtóban, jöjjön be, majd 2 perc alatt mosson fel maga után. Sokaknak munka után kezdődik a második műszak: vacsora, gyerekkel foglalkozás, rendrakás stb. És valószínűleg az is elfáradt, aki felmosott, az ő munkáját nem kell tisztelni? Szerintem ez elég rossz hozzáállás.
 25/39 anonim ***** válasza:
58%
Eleve rossz a kapcsolatotok, ha nem veszi figyelembe, ha kérsz tőle valamit. Gondolom, nem is reagált semmit, még annyit se bökött ki, hogy "nem érdekel". De te azért dolgozz. Hát én biztos elköltöznék minél előbb onnan és moshat fel ő.
 26/39 anonim ***** válasza:
77%
Savlekötőnek igaza van.
2020. jún. 13. 14:41
 27/39 anonim ***** válasza:
26%
Ez legyen a legnagyobb bajod az eletben. Nalunk is allandoan osszemaszkalja a gyerek. Egesz nap a rohadt szamitogep elott ul, de pont akkor kell kijonni mikor mindent felmosok.
2020. jún. 13. 14:48
 28/39 anonim ***** válasza:
79%

A probléma inkább az, hogy hozzá szoktatjuk az embereket ahhoz, hogy megcsináljuk.

Nekem az unokahúgaim voltak kicsit nevelés hiányosak.

Mivel külföldön élek bevállaltam, hogy elindítom őket itt. jöhetnek, körülnézhetnek, ha akarnak maradnak, dolgoznak és élnek.

Egy idő után azt vettem észre, hogy amíg ők elvannak a skype-on a haverokkal, addig én munka mellett takarítok, főzök. Mikor a mosást is rám akarta hárítani az egyik, váltottam. Készítettem egy beosztást, mikor kinek és mi a dolga. Azt is bevállaltam, hogy nem csináltam meg helyettük. Nem kellett sokat küzdeni szerencsére. A koszt ők sem szerették, így nekiálltak takarítani. A mosogatni valót ha ott rohadt rátettem egy tálcára, és odatettem valamelyik szobája elé. ezt is csak egyszer kellett. Mikor elkezdtem szanaszéjjel hagyni a ruháimat a nappaliban, illetve otthagyni a tányérokat és poharakat ahol befejeztem az evést, megadták magukat. :D

Utána mindent megcsináltak maguk után. egy percig nem veszekedtem velük, semmi indulat nem volt. ártatlanul mosolyogva tükröt tartottam nekik. :)

2020. jún. 13. 14:55
 29/39 anonim ***** válasza:
27%
Egész nap autót takarított, neked meg pont akkor kellett felmosnod, amikor végzett vele...
2020. jún. 13. 15:09
 30/39 Savlekotő ***** válasza:
44%
Sajnos amíg arra nevelnek hogy a nő másodlagos cseléd,se apátok férjetek bátyátok öcsétek,pasitok nem fog benneteket tisztelni, se a munkátokat értékelni,se semmit,hisz erre vagytok csak jók a hagyományos rizsa szerint mosni főzni ellátni kielégíteni.. Moss fel újra,és köszönd meg hogy a ház ura csak teszi amiben felnőtt..
2020. jún. 13. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!