Megkértem várjon 5 percet hogy felszáradjon a padló?
Ne haragudj de ez se ma lett ilyen kapcsolat,hogy ovisan bunkóztok a másikkal.. Egyik oldalról sincs tisztelet,itt mást nem kell várni.
70F
A probléma inkább az, hogy hozzá szoktatjuk az embereket ahhoz, hogy megcsináljuk.
Nekem az unokahúgaim voltak kicsit nevelés hiányosak.
Mivel külföldön élek bevállaltam, hogy elindítom őket itt. jöhetnek, körülnézhetnek, ha akarnak maradnak, dolgoznak és élnek.
Egy idő után azt vettem észre, hogy amíg ők elvannak a skype-on a haverokkal, addig én munka mellett takarítok, főzök. Mikor a mosást is rám akarta hárítani az egyik, váltottam. Készítettem egy beosztást, mikor kinek és mi a dolga. Azt is bevállaltam, hogy nem csináltam meg helyettük. Nem kellett sokat küzdeni szerencsére. A koszt ők sem szerették, így nekiálltak takarítani. A mosogatni valót ha ott rohadt rátettem egy tálcára, és odatettem valamelyik szobája elé. ezt is csak egyszer kellett. Mikor elkezdtem szanaszéjjel hagyni a ruháimat a nappaliban, illetve otthagyni a tányérokat és poharakat ahol befejeztem az evést, megadták magukat. :D
Utána mindent megcsináltak maguk után. egy percig nem veszekedtem velük, semmi indulat nem volt. ártatlanul mosolyogva tükröt tartottam nekik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!