Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engedi, hogy a...

Miért nem engedi, hogy a barátom itt aludjon?

Figyelt kérdés
Az apja egy kcsög és ha rossz passzban van, rajta tölti ki. Az én apámnak ezt elmagyaráztam, de azt mondta nem az ő dolga más kölykére vigyázni.

2020. jún. 13. 01:59
1 2
 1/13 Savlekotő ***** válasza:
84%
Szép család lehettek mindkét oldalról. Korotok?
2020. jún. 13. 02:04
 2/13 A kérdező kommentje:
17 vagyok ő 16. De nem úgy a barátom hogy együtt vagyunk. A legjobb barátom.
2020. jún. 13. 03:00
 3/13 anonim ***** válasza:
27%

Lány meg fiú között nem szokott azért akkora barátság lenni, hogy ottalvós buli legyen

Ebből kapcsolat lesz vagy akarna lenni valamelyik fél részéről

2020. jún. 13. 03:58
 4/13 Brigol20 ***** válasza:
75%
Hogyha csak barátilag barát, akkor megértem apukádat.. Gondolom ismeri vagy pont, hogy nem ismeri és az ott alvásos sztoritól tart, mivel nem is a párod csak barát, így plusz nem érzi, hogy bármi felelősséget vállaljon.. Gondolom én.
2020. jún. 13. 06:01
 5/13 anonim ***** válasza:
25%
En is megertem apukadat vhol, csak rosszul kommunikalta le feled. 1-2 alkalommal en azert engednem, de rendszert nem csinalnank belole.
2020. jún. 13. 06:53
 6/13 anonim ***** válasza:
56%

Mert egy fiú barát akkor is fiú barát ha beteszi 😀.

Amúgy gondolom azért, mert neki is voltak lány barátai akiket megfektetett. Ezt akarja elkerülni veled.

2020. jún. 13. 07:09
 7/13 A kérdező kommentje:

Olyan nekem, mintha az öcsém lenne. Eszembe se jutna ahhoz hasonló, amit itt sokan pedzegetnek.

Eleve úgy nyitottam a felvetésemet, hogy a vendégszobában aludna, hogy végre legyen egy kis nyugalma.

2020. jún. 13. 08:16
 8/13 anonim ***** válasza:
58%

Az lehet, hogy neked a gondolataid barátiak de mi van a fiú gondolataival?

Nem látsz bele a fejébe...

Nem értezted még, hogy nyomul feléd?

2020. jún. 13. 14:45
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem. Ő is testvérként kezel. Fiús is vagyok szóval még inkább fiútestvérként.
2020. jún. 13. 16:13
 10/13 anonim ***** válasza:

"azt mondta nem az ő dolga más kölykére vigyázni"

Ezért. Ha bővebben is érdekel az indoklás, őt kérdezd, ne idegeneket. Egyébként teljesen érthető, hogy nem akar örökbe fogadni még egy gyereket csak azért, mert te jóban vagy vele. Főleg egy ilyen problémás család gyerekét. Ha tényleg segíteni akarsz neki, hozd össze egy pszichológussal.

2020. jún. 13. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!