Mast is idegesítene,ha az anyja rendszeresen becsukná az ajtot,suttogva beszelne a masik gyerekével?
Figyelt kérdés
Az amúgy is rossz voszony egyre rosszabb.2020. jún. 10. 20:34
12/18 anonim 

válasza:

Miért ne beszélhetnének olyan dolgokról, ami nem rád tartozik? Ne legyél paranoiás, valószínűleg nem te vagy a téma.
13/18 anonim 

válasza:

Figyelj, pont ez van velem is.Fiú vagyok, de a testvérem is fiú, csak 7 év különbség van köztünk. A legrosszabb amit tehetsz, az az, hogy hallgatózol, a legjobb pedig, hogy rájuk hagyod. Lehet, hogy olyanról beszélnek, ami téged egyáltalán nem érdekelne.
14/18 anonim 

válasza:

Ebbe semmi rossz nincs ,van ami nem tartozik a másikra.
15/18 anonim 

válasza:

Engem nem idegesítene, de valójában észre sem venném, mert nem érdekelne.
16/18 anonim 

válasza:

Es tudod mert?
Ha teged beszelnek ki, akkor gaz lenne. Egyebkent engem nem idegesitene vagy neha megkerdeznem kulon a tesomat es kulon az anyamat is, mi az a nagy susmus?
Nalunk is voltak ilyenek, de olyankor egyaltalan nem a tesom volt a tema, hanem ilyenek: szerelmi csalodasom, hogyan hoditsam meg azt aki tetszik nekem, valami csaladi problema, iskolai/munka problemam (mind amiket ilyen reszletesseggel ahogy anyammal atbeszeltuk nem akartam a tesom orrara kotni (pl azert mert ot nem erdekelte vagy engem hulyezett volna le).. ezen kivul ha tesom ajandekat beszeltuk meg akkor azt szinten nem elotte tettuk.
17/18 A kérdező kommentje:
nó es nó szük 10ev kkulonbség.
Elozmenye mindennek van. A tobbieknek koszi
Még a derült égből villamcsapásnak is
2020. jún. 11. 13:14
18/18 anonim 

válasza:

Ha velem sose csinálna ilyet, mindig csak a tesómmal, az engem rosszul érintene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!