Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mast is idegesítene,ha az...

Mast is idegesítene,ha az anyja rendszeresen becsukná az ajtot,suttogva beszelne a masik gyerekével?

Figyelt kérdés
Az amúgy is rossz voszony egyre rosszabb.

2020. jún. 10. 20:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
Nem
2020. jún. 11. 08:42
 12/18 anonim ***** válasza:
94%
Miért ne beszélhetnének olyan dolgokról, ami nem rád tartozik? Ne legyél paranoiás, valószínűleg nem te vagy a téma.
2020. jún. 11. 08:56
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
Figyelj, pont ez van velem is.Fiú vagyok, de a testvérem is fiú, csak 7 év különbség van köztünk. A legrosszabb amit tehetsz, az az, hogy hallgatózol, a legjobb pedig, hogy rájuk hagyod. Lehet, hogy olyanról beszélnek, ami téged egyáltalán nem érdekelne.
2020. jún. 11. 10:38
 14/18 anonim ***** válasza:
78%
Ebbe semmi rossz nincs ,van ami nem tartozik a másikra.
2020. jún. 11. 10:39
 15/18 anonim ***** válasza:
90%
Engem nem idegesítene, de valójában észre sem venném, mert nem érdekelne.
2020. jún. 11. 11:36
 16/18 anonim ***** válasza:
88%

Es tudod mert?

Ha teged beszelnek ki, akkor gaz lenne. Egyebkent engem nem idegesitene vagy neha megkerdeznem kulon a tesomat es kulon az anyamat is, mi az a nagy susmus?

Nalunk is voltak ilyenek, de olyankor egyaltalan nem a tesom volt a tema, hanem ilyenek: szerelmi csalodasom, hogyan hoditsam meg azt aki tetszik nekem, valami csaladi problema, iskolai/munka problemam (mind amiket ilyen reszletesseggel ahogy anyammal atbeszeltuk nem akartam a tesom orrara kotni (pl azert mert ot nem erdekelte vagy engem hulyezett volna le).. ezen kivul ha tesom ajandekat beszeltuk meg akkor azt szinten nem elotte tettuk.

2020. jún. 11. 12:31
 17/18 A kérdező kommentje:

nó es nó szük 10ev kkulonbség.

Elozmenye mindennek van. A tobbieknek koszi

Még a derült égből villamcsapásnak is

2020. jún. 11. 13:14
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha velem sose csinálna ilyet, mindig csak a tesómmal, az engem rosszul érintene.
2020. jún. 11. 14:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.