Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normális, ha egy apa egy...

Az normális, ha egy apa egy gyerek(13-17) seggéről, melléről megjegyzéseket mond?

Figyelt kérdés
Nem dícséret, inkább sértés, de akkor is, csak nézi, vagy nem tudom, tényleg nem tudom, ez normális e egy átlag családban. Ilyeneket mond pl. De nagy segged van, de nagy combod van, miért húzod fel a melled(melltartót) a nyakadig, ilyesmi.

2020. jún. 9. 18:15
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
67%

Amiket írtál, az számomra két külön kategória. Hogy nagy a segged, vastag a combod, az elég sértő beszólás, egy apának nem szabadna ilyet mondani a kamasz lányának.

A

Hogy felhúzod túlságosan a melltartódat és emiatt idétlenül nézel ki, az lehet teljesen jogos meglátás is a részéről, én sok lányon látom és tényleg nagyon béna... Tükörbe nézve nehezebb észrevenni a bakit, mint messzebbről nézve. Semmi szexuális nincs benne, ha szóvá teszi.

2020. jún. 9. 19:39
 22/36 abediuw válasza:
24%
Ez nem normális és így ha esetleg vannak gyerekei akkor a gyerekek barátai még pedofilnak is nézhetik
2020. jún. 9. 19:46
 23/36 anonim ***** válasza:
73%
amúgy meg nem is egészséges, ha a nyakadig felhúzod a melltartót...
2020. jún. 9. 19:50
 24/36 A kérdező kommentje:
#23 Miért? Tényleg érdekel.
2020. jún. 9. 19:57
 25/36 anonim ***** válasza:
53%

Nem a 23 vagyok, de tényleg nem.egszeges. Nézz utána.

Egyébként nagyon buta ember az aki felveszi a sértést.

Nézd meg ki mondja.

Ha nálad butább, nem.erdemwl annyit, hogy felvesszük a dolgot.

Ha nálad okosabb, akkor gondolkozz el, hátha igaza van, és változtass.

Ebben az esetben?

2020. jún. 9. 20:07
 26/36 anonim ***** válasza:
68%

Kidörzsölheti a melled, a karod, akár sebes is lehet. Szorít (el nem hiszem, hogy úgy kényelmes neked, de lehet tévedek). Plusz természetellenes helyzetbe kerülnek a mellek, megnyomódnak.

Inkább vegyél mélyebben dekoltált felsőt, vagy kényelmes, MÉRETBEN MEGFELELŐ push up melltartót.

2020. jún. 9. 20:11
 27/36 A kérdező kommentje:
#26 Nekem pont az a problémám, hogy túl nagyok a melleim, mindenhogy kényelmetlen. Kicsit lógnak a melleim, azért húzom fel, a méret meg igazából szorít kicsit, de az a jó méret, ha nagyobb lenne elállna. Amúgy nem dörzsöl.
2020. jún. 9. 20:33
 28/36 anonim ***** válasza:
71%
Mi abban a tahóság ha megmondja az igazat, hogy túlsúlyos? Legalább valakitől kap normális infót, nem csak álomvilágban tartják. Sajnos nagyon gyakori mostanában az hogy az embereknek nincs normális önképük ráadásul a környezetük (szülők, barátok, stb) nem mondják el az igazat. Nem pont ide vágó példa de a tehetségkutatókban külön össze állítás van ezekből és magukat égetik be a nyilvánosság előtt mert nincs aki elmondja az igazat nekik. Tudom ez kicsit extrém példa.
2020. jún. 9. 20:38
 29/36 anonim ***** válasza:
Akkor mondja azt hogy meghiztal, fogyni kéne.
2020. jún. 9. 21:20
 30/36 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, ha szól érte. Az a baj, ahogyan szól érte.
2020. jún. 9. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!