Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normális, ha egy apa egy...

Az normális, ha egy apa egy gyerek(13-17) seggéről, melléről megjegyzéseket mond?

Figyelt kérdés
Nem dícséret, inkább sértés, de akkor is, csak nézi, vagy nem tudom, tényleg nem tudom, ez normális e egy átlag családban. Ilyeneket mond pl. De nagy segged van, de nagy combod van, miért húzod fel a melled(melltartót) a nyakadig, ilyesmi.

2020. jún. 9. 18:15
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem nem baj, ha a szülő felhívja a gyerek figyelmét ha hülyén/ízléstelenül néz ki vagy kezd meghízni. Persze lehet szebben becsomagolni. A fentiekben az égvilágon semmilyen szexuális felhang nincs.
2020. jún. 9. 18:56
 12/36 anonim ***** válasza:
77%
Én pl az égvilágon nem említettem, hogy szexista. Vagy ez csak az lehet? Paraszt nem? :D
2020. jún. 9. 19:00
 13/36 anonim ***** válasza:
84%

Ön egy hercegnő! Hogy képzeli ez a paraszt, hogy így beszél feleségével?

Ugye?

#túlérzékenység

2020. jún. 9. 19:00
 14/36 anonim ***** válasza:
41%

Én meg szexuális célzásnak venném.

Ha csak a comb, fenék, mell a téma, akkor?

A saját lányának.

Ha csak simán paraszt, akkor azt mondja de kövér vagy..

Na ez sem szebb, de akkor is.

Anyud?

2020. jún. 9. 19:05
 15/36 anonim ***** válasza:
68%

Nem sexuális célzás,főleg ha nem felseleged,viszont kicsit bunkó-nyers fogalmazás,de neked kell ismerned az apádat...

Ha alapból ilyen akkor valamennyire érthető hogy nem veszi észre magát.

17 éves vagy tedd szóvá hogy ezt nem így kéne közölni,és hogy mit akar alapból.

Amúgy meg anyud mit szól erre ? Említetted ezt neki ?

2020. jún. 9. 19:13
 16/36 anonim ***** válasza:
ha van felesleged*
2020. jún. 9. 19:18
 17/36 A kérdező kommentje:
Igen, alapból ilyen, mindenkinek mond ilyesmit, és nem nagyon érdekli mások véleménye. Az enyémmel se foglalkozna, továbbra is mondaná. Szokott olyat mondani, hogy most sokat híztál, meg ilyesmi(pedig amúgy már legalább egy éve nem nagyon változik a súlyom, max egy kicsit fogytam).
2020. jún. 9. 19:22
 18/36 anonim ***** válasza:

Érdekes lenne az eredeti történt.

Ezt meg azok látják, akik ott vannak. De mégsem velük beszél a kérdező, hanem olyanokkal, akik, nem ismerik, mi történt pontosan.

2020. jún. 9. 19:26
 19/36 anonim ***** válasza:
0%
17 Akkor fején találtam a szöget,jósnak kéne mennek.
2020. jún. 9. 19:30
 20/36 anonim ***** válasza:
52%
Mi ebben a nem normális? Ha nem kezd el másként közelíteni feléd akkor oké. Akkor lehet csak arra akar célozni, hogy felment pár kiló a fenekedre, és lehet le kéne add. Mi pl anyámmal megvitattuk a mellméretünket, mégsem lettünk leszbik.
2020. jún. 9. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!