Divat még az esküvői szülőköszöntő?
Figyelt kérdés
Ha nem köszönjük meg, akkor hálátlanok vagyunk?2020. jún. 9. 13:42
11/15 anonim válasza:
Nagyon rossz volt a kapcsolatunk, felnevelt úgy-ahogy, mert muszáj volt, de ezt érzékeltette is. Nem is volt köztünk bizalmas viszony, ölelés, ilyesmi, nem tudom, ki érezte volna magát kellemetlenebbül az esküvőn egy ilyen hálálkodás közben, én vagy az anyám.
A párom szülei ellenben mindig mellettünk álltak, az mellékes, hogy öl belefizettek az esküvőbe is, ha nem így tettek volna, őket akkor is köszöntjük otthon.
12/15 anonim válasza:
Nekünk volt az esküvőnkön szülőköszöntés. És nem attól tettük függővé, hogy ki mennyit adott bele vagy adott e. Egy nagyon kedves gesztus, amire nem lesz máskor alkalmad. Én megbántam volna ha kihagyom, még akkor is ha rossz kapcsolatba lennék a szüleimmel.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Anyuka akkor is felnevelt.Bárhogy is történt.A választott család meg udvarol, mindig teszi a szépet a ifjú feleségnek.
2020. jún. 10. 09:00
14/15 anonim válasza:
"Én megbántam volna ha kihagyom, még akkor is ha rossz kapcsolatba lennék a szüleimmel."
Ezt is csak az mondja, aki nincs rosszban a szüleivel és nem tudja, milyen az. Mi annyira rosszban vagyunk, hogy azóta már a kapcsolatot sem tartjuk.
15/15 anonim válasza:
9. vagyok. Nem tetszik nekik a párom választása, és ellenzik az egészet, valószínűleg egyikük sem fog eljönni. A páromnak nagyon rosszul esne, hogy én tudom köszönteni a saját szüleimet, ő meg nem. Így az enyémeket majd szertartáson kívül. Nekem második esküvőm, az elsőn volt köszöntés, így nem maradtak ki semmiből...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!