Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám nem visz...

Mit tegyek, ha anyám nem visz el nőgyógyászhoz és bőrgyógyászhoz, és akármi bajom van, lehülyéz és kiabál velem?

Figyelt kérdés

Fájtak a lábujjaim meg a talpam. Elmentem a házi orvosomhoz, nézze meg mi a baja, aztán adjon beutalót valahova. Megnézte és mondta, hogy kalapácslábujjaim vannak. Adott beutalót az orthopédiára, és ott az orthopédiai orvos azt mondta, hogy nincsenek kalapácslábujjaim, csak lúdtalpam van. Pedig az internet is azt írta, hogy kalapács lábujjaim vannak, mert elvoltak hajolva a lábujjaim. Akkor anyám lekiabált, hogy milyen hülye vagyok, hogy hittem annak a házi orvosnak. És hogy jól beégtem vele, mert nincsenek kalapácslábujjaim.

Zsíros a fejbőröm és az arcbőröm, és nagyon pattanásos vagyok, a hajam is hullik. Az egész pofám tele van pattanásokkal. Már 1 éve könyörgök neki, hogy vigyen el bőrgyógyászhoz. Februárba mondta, hogy elvisz, aztán még azóta se vitt el.

Amikor menstruálok, akkor nagyon fáj a hasam, erős és fájdalmas a vérzésem, szédülök és mindent kihányok, a fájdalom kisugárzik még a lábaimba is, és olyan szőrös vagyok mindenhol, mint egy jeti. Mondtam neki, hogy vigyen el nőgyógyászhoz, erre kioktatott, hogy tinédzser vagyok, és ezek a tünetek normálisak, mert ő az én koromba még el is ájult. De attól, mert neki is voltak ilyen tünetei, még nem normálisak ezek. Azt is mondta, hogy nem vagyok normális és csak bebeszélem magamnak ezeket, mert én a neten diagnosztizálom magam. És azt mondta, hogy az se segít semmit, ha elmegyek nőgyógyászhoz, mert csak fogamzásgátlót fog velem szedetni a nődoki, és attól meg még szőrösebb leszek. De én el szeretnék menni nőgyógyászhoz és bőrgyógyászhoz is, szeretném magam kivizsgáltatni, de anyám folytom lehülyéz meg minden.

El se tudok menni ezekhez, mert nincs pénzem, 1500 ft-om van, amit még karácsonyra kaptam, az meg gondolom nem elég rá. Mit tegyek?

2020. jún. 9. 12:47
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
97%
Arra gondolok kedves, hogy ha pl vissza kell járnod rendszeresen, akkor annyiszor fizeted ki ezt az összeget. Pláne, ha több orvoshoz is járkálnál. Egyébként szerintem 10ezer Ft nem kevés pénz még egy alkalommal sem. Mondjuk én már felnőtt vagyok és tudom mennyit kell érte dolgozni. Ezt nem bántásból írtam!
2020. jún. 10. 11:02
 32/35 anonim ***** válasza:
98%

De mit sznoboskodsz, hogy te nem mész államiba? Akkor téged sem zavarnak igazán a "problémáid". Egy kezelés nem egy alkalom, és te nem egy orvoshoz akarsz menni. Az államiba is ugyanazok az orvosok dolgoznak, mint magánba, csak ott a pénzért valamivel kedvesebbek.

Te csak siránkozol, de sem államiba nem mész, mint az átlag emberek 90%-a, sem diákmunkázni, hogy ha tényleg ilyen rossz a helyzet, akkor megkeresd rá a pénzt. Ha 10 órát dolgoznál 10.000 Ft-ért, talán rájönnél, hogy mekkora luxus csak azért magánba menni, mert neked derogál az állami.

Nagyon igényes lehetsz, ha inkább pattanásos fejjel és zsíros hajjal járkálsz.

2020. jún. 10. 11:54
 33/35 anonim ***** válasza:
94%

Az én nőgyógyászom, Kenetvételre aki neked is elengedhetetlen lesz, 15-20 ezer forintot ker, attól függően esedékes e a rákszűrés is, ami ugye nem kívánságműsor ő ítéli meg és évi 1x megszokta akkor is ha nincs panasz.

A gyógyszeriratás 3000 Ft és egyszer vissza kell menni a kenetvetel eredményéért ami magában szinten pár ezer Ft általában ilyenkor konzultatok us szóval itt jön képbe a 10es amit említettel és ez az az opció hogy nincs semmi bajod!

Ha van akkor ez sokszor 10 ezer lesz meg gyógyszer nélkül is és ha tényleg igazad van hogy PCOS akkor ez melett meg több orvosnál kell elfutni ezeket a köröket. Tehát az összeg már itt többszöridik.

És utána olyan étkezést kell folytatni, ami szinten nem 2 fillér hogy megelőző az IR kialakulását.

2020. jún. 10. 13:05
 34/35 anonim ***** válasza:
91%

Azt nem is említem ha tényleg betegség áll a háttérben akkor sem fognak a panaszok elmúlni csak az okát fogod tudni, természetesen ha továbbra is elég neked ez az igénytelenség akkor innentől ingyenes de ha nem akkor 3 hetente kozmetikus és melle az ajánlott kencék verik a 10 ezrest újból.

+ ha ennyire csúnya a hajad nem elég valamelyik randim módon választott sampon hanem fodraszkellekesbol kell a hajadnak megfelőt venni ami egy Sima sampon balzsam parossal 10 fölött van biztosan.

2020. jún. 10. 13:10
 35/35 Savlekotő ***** válasza:
Te nem vagy fontos tesód igen..
2020. nov. 19. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!