Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 16éves làny vagyok és 3hós...

16éves làny vagyok és 3hós terhes hogy mondjam el anyának?

Figyelt kérdés

Hogy mondjam el anyának hogy terhes vagyok mivel kicsit

Félek hogy mit reagálnak a pàrommal màr régóta együtt vagyunk ő dolgozik már és el tudnánk tartani a babát szerető családba nőne fel?

2020. jún. 8. 11:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
76%
Olyan lazán állj anyád elé és mond el,mint amilyen könnyű volt azt a gyereket megcsinálni.
2020. jún. 8. 12:35
 12/26 anonim ***** válasza:
75%

Ha ahhoz elég felnőtt voltál, hogy gyereket csinálj, akkor ahhoz is legyél felnőtt, hogy megbeszéld a szüleiddel.

Pároddal együtt és a szülőkkel leültök, és egyszerűen. elmondjátok, mik a terveitek, hogyan tovább.

Ehhez előbb végig kell gondolni, mit szeretnétek. Külön költözni? Szülőkkel lakni? Hogyan alakulnak az anyagiak, stb.

Megbeszélitek, kitaláljátok, elmondjátok. Ennyi.

Ja, és meghallgatjátok a szülők véleményét, és elfogadjátok, ha ők esetleg nem akarnak éjjel-nappal gyereksírást hallgatni, és akkor azt is megoldjátok.

2020. jún. 8. 12:36
 13/26 anonim ***** válasza:
50%

Ne csinálj belőle problémát!

Ha anyád a 15 éves (gondolom még csak leszel 16, különben 17-et írtál volna) lányánál nem veszi észre, hogy 3 hónapos terhes, plusz " màr régóta együtt vagyunk a párommal" és elfelejtett felvilágosítani, akkor olyan nagyon nem rázhatja meg a dolog, mert várható volt, hogy ez bekövetkezik.

Ha cigányok vagytok, még örülni is fog!

2020. jún. 8. 12:43
 14/26 anonim ***** válasza:
82%

Ha nem kamu: azt hiszem 18 ev alatt 16 hetes korig lehet abortalni a magzatot, meg nem keso. Elhiszem, hogy romantikusan hangzik a "szerelmemmel egy csalad leszunk es majd lesz egy cuki kisbabank es kozosen babazunk" de ez a gyakorlatban sokkal nehezebb. Tesomeknak 3 eves a lanyuk, felnott emberekkent vallaltak, de latom rajtuk, hogy nem egyszeru dolog.

Arrol nem is beszelve, hogy bar most nagy a szerelem, sajnos valoszinuleg nem a jelenlegi parod mellett fogsz megoregedni, barmennyire is rosszul esik ezt most olvasnod. Aztan ott fogsz allni mondjuk 20-22 evesen egyedulallo anyukakent egy 4-6 eves gyerekkel. El sem tudod kepzelni, hogy ez mennyire megnehezitene a parkeresest.

Meg szeretnem megemliteni a sulit is, baromi nehez ugy erettsegizni/szakmat tanulni vagy egyetemre menni, hogy gyerek van melletted. Nyilvan ha te vallalod akkor nem anyadeknak kell nevelni. A legtobb lany, akit ismertem es teherbe esett a gimiben nem fejezte be sosem a sulit(persze vannak sikersztorik, de nem ez a nagy atlag) es mehetett egy gyarba dolgozni, utana persze a parjuk is elhagyta es most egyedulallo anyukakent a kutyanak sem kellenek es abbol all az eletuk, hogy tok maganyosan nevelik a gyereket meg dolgoznak a szalag mellett keves penzert es aggodnak az anyagiak miatt. Hat kell neked ilyen elet?

Minel gyorsabban mondd el anyudnak, hogy meg lehessen tenni valamit.

22/L

2020. jún. 8. 12:45
 15/26 anonim ***** válasza:
74%
Miver elvetetni késő, igy jobb ha egyből össze is pakolsz
2020. jún. 8. 12:53
 16/26 Metionin ***** válasza:
88%

Ha nem kamu, akkor jó gyorsan mert 3 heted van még az abortuszra és ahhoz a szülőd engedélye kell.

16 évesen majd képzelem hogy tartanád el :D (a párra még felnőttként sem lehet teljes mértékben számítani, bármikor becsúszhat probléma mint pl. most a vírus és kirúgják az embert. Alap, hogy gyereket úgy vállaljon vki ha szükség esetén egyedül is eltartja.)

2020. jún. 8. 13:00
 17/26 anonim ***** válasza:
97%

Hát, ha az én gyerekem 3 hónapos terhesen állna így elém, akkor már költözhetne is az engedélyemmel a "párjához" megoldani az életét.

El kellett volna mondani már nagyon régen, kb a pozitív teszt után. Tőlem pl akkor a gyerekem minden segítséget megkapna. De így, hogy direkt ennyi ideig várt, xart rá, hogy én esetleg mit szólnék, hát oldhatna is meg maganak

2020. jún. 8. 13:11
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Eddig miért nem mondtad el? Ez nem félek, nem félek kérdés. Itt alapból 3 ember élete a tét. Vagy direkt megvártad, hogy ne lehessen tenni ellene? Akkor viszont edd meg amit főztél.
2020. jún. 8. 13:18
 19/26 anonim ***** válasza:
90%
Ha igaz Ennyit vártál mire elmond?Az biztos szarrul fog neki esni,hogy még arra se vagy képes,hogy elmond neki.Nem ismerjük a párod,így arról nem tudunk nyilatkozni,hogy otthagy-e vagy sem.Láttam hasonló esetett,akkor a lány meggyőzte,hogy házasodjanak össze emiatt,a srác végül belement.Szerintem nem is kell mondanom,hogy milyen házasságuk van.Jobban Megéri ilyenkorba az abortusz,én is azt mondom.Anyukám is hamarabb lett terhes,nem tudott menni egyetemre.Most pedig csomót dolgozik,hogy megtudjunk élni.(Akár meg is halhat a barátod,anyukám is egyedül nevel minket,mivel apum kiskoromba meghalt.)Hát szerintem az ilyeneknek sosincs jó vége,de ha mégse lesz abortusz.Sok sikert.
2020. jún. 8. 13:26
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod mit vállalsz. El se tudod képzelni. Óriási hiba volt nem védekezni, nem menni esemény utániért és nem szólni anyudnak a pozitív tesztnél.

Amúgy a párod sem alkalmas még apának ha teherbe ejtett és hagyta, hogy kicsússz az időből ennyi idősen.

Igazából mindegy, hogy mondod el.

2020. jún. 9. 04:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!