Mit csináljak, ha minden nap sír a gyerekem?
Szerintem egyszerűen a lányod lusta, és ezért unatkozik. Én ennyi idősen diákmunkáztam suli mellett, amiből megvolt a magam keresete. Baráti köröm volt, akikkel eljártunk ide-oda, így sosem unatkoztam. Most itthon vagyok home-office-ban és mégsem unatkozom. Dolgozom, és hétvégén, valamint a szabadidőmben is el tudom magam foglalni. Minden csak hozzállás kérdése. Én sem voltam soha egy világszépe, bár nem mondanám magam rondának. Átlagos vagyok. Nekem sem volt állandóan pasim, na és? Jelenleg szingli vagyok, mégsem vágyom állandóan párkapcsolatra.
Amúgy nem akarásnak nyögés a vége. Tudom, hogy rossz ezt hallani, de ha nem akar menni sehová, hagyd rá. Most éli a második kamaszkorát, amikor minden sz*r, éppen második dackorszakában van. Előbb-utóbb elmúlik, ha adod alá a lovat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!