Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha minden nap...

Mit csináljak, ha minden nap sír a gyerekem?

Figyelt kérdés
20 éves a lányom, velem és az apjával él. Pontosabban kollégista volt az egyetem miatt, de a járvány miatt márciusban haza kellett költöznie. Amíg tanult addig nem volt semmi baja, de amióta végzett a vizsgáival minden egyes nap sír, zokog, szipog, folyik a könnye. Semmit nem csinál egész nap, csak fekszik a szobájában, ma még enni vagy inni sem jött le egyszer sem. Beszéltünk vele, azt mondja unatkozik, nem tud csinálni semmit, nincsen senkije (se barátja, se párja), egyedül van, ronda meg dagadt, itt fog megdögleni egyedül stb., stb. és minket is szid, hogy mi sem segítünk neki, minket nem érdekel stb. Elhiszem, hogy rossz neki, de én nem tudok neki se munkát, se tanfolyamot, se barátokat, se párt, se semmit sem intézni. Nem tudom mit csináljak vele.
2020. jún. 6. 16:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
15# kb 2-3havi munkaert nem fognak neki szallast is adni. Pont most neztem hasonlo munkat nyarra de csak azoknak adnak akik hosszutavon maradnak. Segiteni kellene hogy abban a varosban toltse a nyarat ahol tanul, ott tud dolgozni is. Nem tudnátok az albijat kifizetni addig?
2020. jún. 6. 21:07
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Amugy lehet pasiügy csak nem mondja el.
2020. jún. 6. 21:09
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem egyszerűen a lányod lusta, és ezért unatkozik. Én ennyi idősen diákmunkáztam suli mellett, amiből megvolt a magam keresete. Baráti köröm volt, akikkel eljártunk ide-oda, így sosem unatkoztam. Most itthon vagyok home-office-ban és mégsem unatkozom. Dolgozom, és hétvégén, valamint a szabadidőmben is el tudom magam foglalni. Minden csak hozzállás kérdése. Én sem voltam soha egy világszépe, bár nem mondanám magam rondának. Átlagos vagyok. Nekem sem volt állandóan pasim, na és? Jelenleg szingli vagyok, mégsem vágyom állandóan párkapcsolatra.

Amúgy nem akarásnak nyögés a vége. Tudom, hogy rossz ezt hallani, de ha nem akar menni sehová, hagyd rá. Most éli a második kamaszkorát, amikor minden sz*r, éppen második dackorszakában van. Előbb-utóbb elmúlik, ha adod alá a lovat.

2020. jún. 7. 16:43
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
ezek a depresszio klasszikus tunetei. en egy szakembert keresnek neki, ha meg tudjatok magatoknak engedni. ha nem, akkor probaljatok meg kimozditani otthonrol, kicsit elmenni kirandulni, moziba ha majd lehet, vagy esetleg egy kicsit vasarolgatni vagy fodraszhoz, hogy jobban erezze magat a kulseje miatt
2020. jún. 8. 01:24
 25/26 Leveltetu ***** válasza:
A lanyod a sajat problemajan csak sajat maga tud segiteni. Barhogy is probalnal a kedvebe jarni, barmit is tennel, a vilag penze sem lenne eleg arra, hogy o ebbol az allapotbol kikeruljon. Nem tudom mit tanul a gyerek, de ha abban sem lat vigasztalast, hogy gyakorolja azt amit az egyetemen tanul akkor egyszeruen csak lusta valtoztatni a sajat allapotan es mindig keres valakit akire rakenheti a hibat a sajat boldogtalansagara. Ha falun laktok akkor is lehetne elfoglaltsaga ha mas nem akkor vagy szomszedoknak segiteni a haz korul, futarkodas biciklivel a falun belul kozeli falvakba, piacozas, kerteszkedes, vagy peldaul akarmi ami az eszetekbe jut, ujsagkihordas, idos emberekkel tarsalogni....meg akkor is ha nem jar erte fizettseg. Mozgasban tart, emberekkel ismerkedsz, tapasztalatot es baratokat gyujtesz. Csak azert mert falun vagy nem mondhatod, hogy nincsenek lehetosegeid.
2020. jún. 16. 05:22
 26/26 anonim válasza:
100%
Szeretni kell. El kell menni programokat csinálni, nem otthon ülni egész nap. Depressziós lesz, ha már nem az, és nagyon nagy bajok lesznek. Teljesen mindegy, hogy milyen testalkata van. Nincs olyan, hogy ronda ember.
2020. júl. 6. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!