Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek,...

Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy aszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Apám és anyám is nagyon várja már, hogy végre unokája legyen. De nem tudok neki unokát csinálni mert a kapcsolatomban nincs szex. A párom is aszex, így ezzel nincs probléma. De a szüleim maradi fajták.
2020. jún. 5. 18:09
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
65%
Ne azt mond hogy aszex vagy jézusom. Azt még kevésbé tudjak majd elfogadni, mintha csak siman azt mondanád nekik hogy rühellitek a kölyköket, és nektek soha nem lesz. Ha ennyire nem szállnak le a témáról, hát ne beszéljetek velük többet.
2020. jún. 5. 18:19
 2/25 anonim ***** válasza:
87%
Semmi közük hozzá. Miért kéne elmondani?
2020. jún. 5. 18:26
 3/25 anonim válasza:
81%

nem rossz az amit az 1-es mond

nem lenne rossz ha én is az lennék

2020. jún. 5. 18:28
 4/25 anonim ***** válasza:
85%
Mondjátok azt, hogy nem jön össze a gyerek, és ha erőltetik, akkor állítsátok le őket azzal, hogy nektek ez nem fontos. Ha tovább erőlködnek, akkor ritkítsátok a látogatást.
2020. jún. 5. 18:40
 5/25 anonim válasza:
78%

Szia!

Én is aszexuális vagyok. :) Nem tudom, hogy te fiú vagy vagy lány de mindegy is. Szerintem egész egyszerűen mondd meg nekik, hogy mi a helyzet. Ők a szüleid, ha igazàn szeretnek, akkor elfogadják majd, nem a világvége, fő hogy te boldog legyél a pároddal. :)

2020. jún. 5. 18:40
 6/25 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is inkább azt mondjátok nekik, hogy nem akartok gyereket, elég sokan vannak így manapság. Persze ezt is elég nehezen fogják tudni elfogadni, de még mindig könnyebben, mintha azt mondanád, hogy aszexuális vagy.
2020. jún. 5. 18:42
 7/25 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem semmi köze a szüleidnek ahhoz, hogy szexelsz-e a pároddal. Mondd azt, hogy nem akartok gyereket.
2020. jún. 5. 18:52
 8/25 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem sincs semmi köze ahhoz a szüleinek, hogy szexelnek-e, de a szülőknek sincs közük ahhoz, hogy mikor, ha egyáltalán beleélvez-e a srác a lányba védekezés nélkül.
2020. jún. 5. 18:56
 9/25 anonim ***** válasza:
73%
Ma valami comming out day van a gyakorikérdéseken?
2020. jún. 5. 19:10
 10/25 anonim ***** válasza:
32%

Szülők:

-Mikor lesz már unokám ?

Te:

-Nem lesz,mert asexuális vagyok párommal együtt.

Ha nem tudja mit jelent akkor elmagyarázod.

Szívesen!

Amúgy ha gyereket akarok tudtok örökbe fogadni ergo még lehet unokája...

2020. jún. 5. 19:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!