Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá anyámat, hogy...

Hogy vegyem rá anyámat, hogy eljöjjön velem fület szúratni?17l

Figyelt kérdés

Igazából nem is azzal van a baj, hogy nem engedi. Viszont szerinte egyszerűbb lenne helyben elintézni a kozmetikusnál. Csak azzal az a baj, hogy én porcba is szeretnék fülbevalót, azt meg nem lenne jó lövetni. (Szerintem a több három éves hélix piercingemmel is ez a baj, amúgy azt ki fogom venni)

Ha helyben mondjuk csak azt oldanánk meg, amit fülcimpába szeretnék annak meg nem látom értelmét, mivel porcba mindenhogy szúrtatni kéne, és a fenének van kedve kétszer járkálni egyszer helyben, utána meg utazni miatta egy kicsit. Anyám viszont nem érti, hogy porcba fülbevalót lövetni nem jó ötlet, pedig látja, hogy három év távlatából megszívtam vele. (És amúgy most ő van legjobban kiakadva, hogy mi van, ha műteni kell... Pedig amúgy mondtam, hogy tök mindegy, hogy mit kenek a fülemre, ha fél percenként nézegeti, akkor annyi idő alatt úgysem lesz változás...🤦🏻‍♀️)

És igazából helyben csak a kozmetikus van, akinél megoldható. Viszont abban a városban, ahol kolis vagyok tudok egy normális, megbízható helyet. Csak az a baj kellene szülői engedély. Én már rákérdeztem ott, csak írásban nem jó, anyámnak is ott kellene lennie. Tehát megengedi, csak lusta velem eljönni, meg ilyenek....

Szóval szerintetek, hogy győzzem meg?17l

2020. jún. 4. 09:21
 1/10 anonim ***** válasza:
24%
Megvárod amíg 18 leszel.
2020. jún. 4. 09:29
 2/10 anonim ***** válasza:
29%

Irigylem a problémádat :D

De egy evet vársz, akkor ott szúratsz és oda, ahova jól esik

2020. jún. 4. 09:32
 3/10 A kérdező kommentje:
De miért várjam meg, ha megengedi egyébként?😅
 4/10 anonim ***** válasza:
37%
sehogy. lehet élni porcba lövött fülbevaló nélkül is
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Anyu, előjönnek velem ide meg ide fülbevalót szúratni ? Nem agysebeszet
2020. jún. 4. 09:37
 6/10 anonim ***** válasza:
42%

Mert megengedi, de nincs kedve utazgatni miatta.

A stasztikailag várható élettartamod valószínűleg 70 év fölött van. Ha a 18. születésnapodon raknak a fülporcodba fölbevalót, azt mintegy 52 évig hordhatod, ha 17 évesen, akkor meg 53. Érdemes ezért nyafogni?

De ha anyukád az idő és fáradságot sajnálja az utazásra, nem pedig attól fél, hogy lerohad a füled és ez az ő felelőssége lesz, akkor kérdezd meg, mit tehetnél, ami ellensúlyozza a kísérgetésedre fordított idejét. " hétig te főzöl és takarítasz/ megpucolod az összes ablakot/ három teljes délután bébiszitteled a kistesódat/ vagy amit a kedves anyuka szeretne.

2020. jún. 4. 09:39
 7/10 anonim ***** válasza:
15%

Mi ez a sok lepontozás?

Nem lett válaszolva a kérdésre?

2020. jún. 4. 09:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Itt nem én egyedül pontozom a válaszokat, nem csak rajtam múlik..😅🤦🏻‍♀️ plusz én senkit nem pontoztam sehová, de ahogy elnézem, amelyiket lehúzták az tényleg nem válasz a kérdésre 🤦🏻‍♀️😅
2020. jún. 4. 10:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem ismerjük anyukádat, de általában minden anyuka kenyérre kenhető, ha mosol főzöl takarítást, segítesz neki mindenben, kérés nélkül és közben beszélgetsz vele, hogy mennyire örülnél, ha elkísérne. Én 16 évesen szúrattam a porcba, de ez már rég volt, viszont mai napig emlékszem, milyen nehezen gyógyult. Semmiképp se lövesd!
2020. jún. 4. 10:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Semmi képpen nem akarom lövetni megint 😅 Már egyszer megszívtam vele 😅
2020. jún. 4. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!