Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos hogy később szeretném...

Jogos hogy később szeretném teljesen kizárni a szüleimet az életemből?

Figyelt kérdés

Nagyon gazdagok fél tucat kiadó lakással, 3 gyereket betudtak vállalni, de már adni semmit sem egyiküknek sem.

Alig várom hogy legyen kis önerőm aztán örökre eltünjek szemük elől, többet hallani sem akarok róluk és abszolút semmi kapcsolatot fenntartani velük.

2020. máj. 28. 19:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

Hülyeség. Aki gyerekeket ver, az nem normális. Ez egyáltalán nem fog változni. Én inkább pszichológust javasolnék, hogy fel tudd dolgozni a történteket.

2020. máj. 28. 20:24
 12/17 anonim ***** válasza:
31%

11-es igen. jogos

előbb feldolgozni - ha kell, segítséggel -, aztán megbocsátani nekik. ennyire voltak csak képesek.

a legrosszabb, ha cipeljük magunkkal a sérelmeket

2020. máj. 28. 20:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
NEM kell megbocsatani nekik. Ha a kesobbiek folyaman a kerdezo kepes lesz erre, akkor tegyen ugy a sajat akaratabol, de senkinek nem all jogaban presszionalni ot emiatt. Ha megbocsat is nekik egyszer, azt csak es kizarolag maga miatt tegye, hogy el tudja engedni a multat. Es egyebkent ez sem azt jelenti, hogy kibekul vagy tartja a kapcsolatot veluk.
2020. máj. 28. 20:44
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem fogom megbocsájtani soha, ezen nincs mit megbeszélni, anno amikor próbáltam akkor tagadták('csak mindhárman kitaláltuk') de végül több tényező hatására kénytelenek voltak elismerni, azzal indokolni ' rosszak voltatok és rossz gyereket addig kell verni amig jó nem lesz'. Tehát tudom nem normálisok a szüleim, ezt hozta apám a szüleitől, őt is verték ezért tovább adja, illetve mind2 nárcisztikus személyiségjegyekkel bírnak, ilyen értelemben feldolgoztam hogy nem az én hibám ami történt.
2020. máj. 28. 20:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Remélem megtalálod saját magad életét és el tudod ezt engedni és újjá tudsz születni.
2020. máj. 28. 21:06
 16/17 anonim ***** válasza:
82%

Ha elmész, akkor lehet, hogy támogatnak majd. A nárcisztikus is szereti a gyerekét... vagyis kötődik hozzá. Nem tudom minek nevezhetik ezt... szóval érezheti úgy, hogy támogatnia kell. Általában pont anyagiasak, és pénzben mérnek mindent. Szeretetet is. Tehát ha egy kicsit is a hozzátartozójuknak éreznek téged, meg a tesókat, akkor elköltözve fognak majd támogatni.

Nagyon furcsa és beteges gondolkodásmódjuk van.

Szóval érdemes lehet jól forgatni a lapokat ezzel kapcsolatban. Hátha csurran-cseppen valami. Szigorúan csak üzleti érdekből.

2020. máj. 28. 23:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Sok sikert!
2020. máj. 30. 02:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!