Ignis Subdialis kérdése:
Hogy említitek az édesanyátokat, ha harmadik félnek beszéltek róla?
Figyelt kérdés
2020. máj. 28. 14:51
31/46 anonim válasza:
Anyu, anyi.. (egyszer mentettem át a telefonszamokat az új telomba, s azt akartam h jó számot mentek biztosan át. Így lett anyi. Azóta is úgy van benne. Páromnak Évi anyuként van elmentve. Évinek hívják, s az anyumrol van szó.
32/46 anonim válasza:
Én mindig anyunak mondom. Az anyám nem hangzik szépen.
33/46 anonim válasza:
Mindig "Édesanyám". (Nem vagyok mai gyerek, régen túl a 70-en).
34/46 anonim válasza:
Talán Égi és egyben kicsit "föld" de inkább Testközeli - így IS lehetne nevezni egy Földi Pályafutását már elvégzett Édesanyát.
Hiába hunyt el több, mint egy éve - én úgy érzem, hogy SZÁMOMRA ÖRÖKKÉ ÉLNI FOG!!! MINDIG VELEM LESZ!!!
35/46 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy 20-as válaszoló voltam. (Fontos számomra elmélkedni, hogy MILYEN ÉRTÉKEKET HAGYOTT NEKEM HÁTRA...)
37/46 anonim válasza:
Anyunak szoktam nevezni.
Tegnap elmentem anyuval a boltba.
Néha anyukámnak is szoktam hívni. Akkor ha kifejezetten kedveskedően szeretnék rá hivatkozni pl. Ezt a nadrágot anyukám vette.
Együtt dolgozunk, amikor kolléga minőségben hivatkozok rá szolgáltató vagy ügyfél előtt, akkor édesanyámat szoktam mondani.
39/46 anonim válasza:
Keresztnevén, hogy később tudják ki az, anyám Keresztneve.
Igaz nem épp rózsás a kapcsolatunk, az anyum, anya nem áll a számra.
Nekem mamám volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!