Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem kíváncsi rám anyukám?

Miért nem kíváncsi rám anyukám?

Figyelt kérdés
Külön élek pár éve és úgy érzem, anyukám nagy ívbem szarik rám. Persze, kedves, mikor ott vagyok és szívesen vár, de egy közös programra nem tudom elhívni, nem jön át hozzám, mindig én menjek... Mindenre van kifogása, hogy miért ne menjünk el sehova, hiába mondom neki azt is hogy meghívom, nem fogadja el... A másik oldalról viszont úgy érzem, mintha zavarná, hogy keveset foglalkozom vele, de így hogyan? Nem utazhatok mindig hozzá, nem akarok neki pötyögni messengeren (néha nem is értem, mit akar mondani, nem ír valami helyesen). Szeretnék vele lenni, mert hiányzik és nagyon jó volt a kapcsolatunk mindig is, amíg otthon voltam, most viszont úgy érzem, hogy én vagyok neki az utolsó... Mindenkivel megy mindenhova, csak velem nem.
2020. máj. 27. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom rájött hogy élheti a saját életét most hogy kirepültél.
2020. máj. 27. 16:57
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

És ezt megbeszélted vele? Tettél neki említést róla, hogy miért történik ez?

Mert, ha leülnél vele beszélni, elmondanád a problémád lehet, hogy az segítene. :)

2020. máj. 27. 16:58
 3/8 A kérdező kommentje:
#2 igen, mondtam neki, hogy hiányzik és azért örülnék neki, ha benne lenne valamiben. Mondta is, hogy persze, majd csinálunk dolgokat. De mikor ott egy esemény (vagy pont ő küld valami cikket) és azzal kapcsolatban kérdezem, hogy elmegyünk-e kirándulni vagy abba a cukrászdába vagy abba az étterembe vagy hogy melyik hétvégéje szabad, akkor eléggé passzív és inkább leszólja az adott ötletet. Sok dolgot próbáltam, nem hiszem, hogy magával az ötlettel lenne baja... :/
2020. máj. 27. 17:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
3: Érdekes hozzáállás. Lehet 1-esnek van igaza.
2020. máj. 27. 17:24
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Meg van sertődve.
2020. máj. 27. 17:51
 6/8 anonymousreview60 ***** válasza:
79%

#1, #4: Olvasni sikerül? "Mindenkivel megy mindenhova, csak velem nem." " kérdezem, hogy elmegyünk-e kirándulni vagy abba a cukrászdába vagy abba az étterembe vagy hogy melyik hétvégéje szabad, akkor eléggé passzív és inkább leszólja az adott ötletet."

Mivel nem csak a kérdező által javasolt jellegű programokról van szó, hanem másról is, nagyon egyértelműen a kérdező személyével szemben van az anyának kifogása. Hogy mi, az csak újabb beszélgetéssel derül ki. Legfeljebb.

2020. máj. 27. 18:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem mered megkerdezni amit elottem mar irtak vagy anyud nem ad ra ugyse oszinte valaszt, akkor inkabb gondold vegig kikkel megy es hova az a mindenhova? Mert lehet anyud a piacra megy a korabeliekkel vagy a nagymamaddal, rokonaival mozdul csak ki.

Lehet sose mennek par oranal tobb idore vagy sose igazi etterembe csak a peksegbe vagy mindig ugyanabbaa cukraszdaba.

Ha esetleg rajonnel mikor/hova es kivel es meddig megy el, akkor egy ugyanolyan programot ajanlj fol. Ha nemet mond akkor is meg sok minden lehet a hatterben.

Anyukam a korabeli rokonakval es baratnoivel hajlando barhova is elmenni. Egyik norokonunk gyakori vizeles miatt 2-3 megallonal messzebbre nem megy otthonrol (persze ezt ciki mondani masnak).

Sokaknak nincs eleg penzunk es ha van inkabb a legjobb baratnojevel megy el fagyizni vagy kulfoldre, mint a sajat gyerekevel. De azt meg nem.merikmondani vagy nem is karjak kerni, hogy gyerek fizessen helyettuk barmit is.

Esetleg cikinek erzi magat (tul.oregnek) az oldaladon vagy teged erez annak (pl. o elegansan oltozik te sportosan vagy forditva). Tehat lehet egeszen trivialis oka is.

A messengeren irklani annyira szemelytelen. De ha van inkabb neha par percre hivd fol videohivassal - ltod is, beszelsz is vele, rovidebb ido alatttobb infot atadtokegymasnak, ha nem.erted mit akar rakerdezel ujra, es gyorsan le lehet tenni bocs mennem kell mosdoba..ha unni kezded vagy mar befejezned. Sima csetnel ez nehezebb...)

2020. máj. 27. 22:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
"#1, #4: Olvasni sikerül? "Mindenkivel megy mindenhova, csak velem nem." " Pont ezért hiszem azt hogy örül, élheti a saját életét.
2020. máj. 28. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!