Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most miért van ennyire kiakadv...

Most miért van ennyire kiakadva anyám azon, hogy a gta-val játszom?

Figyelt kérdés

17 éves múltam 1 hónapja. "nagyon durván" felnőtt vagyok.

Elment a szobám előtt, aztán viszalépett és érdeklődött, hogy mivel játszom. Én mondom, hogy gta-val. pontosaban a gta 5-el. Küldetések vannak és több embert irányíthatsz. vannak rablások autós üldözések ,vagy csak simán élsz a városban, azt csinálsz amit akarsz, de ugyanúgy rádküldik a rendőröket, ha gyorsan hajtasz vagy lövöldözöl. Ez már nem tetszett neki. Kérte, hogy mtuassam meg. Megmutattam. Néz, így lehet sétálni (épp michael-el voltam) beülsz egy autóba. látod? ezt az autót alloptuk megy is a riasztója. aztán már egy csillagom si van, ülöz a rendőrség. látod, viszonylag valósághű. És ezeket mind nagyon egyszerűen mondtam neki, hogy értse, meg, hogy ez milyen tök szupi játék. Aztán hirtelen lőni kezdtek rám a rendőrök, én emg vissza lőttem. Erre anyám szinte szívinfarktust kapott. Meredten bámult maga elé, felállt és kisétált. Kérdeztem, hogy anyaaaa mivan? nem válaszolt?

anyaaaaaa. semmi. mosogatni kezdett. mindennel csörömpölt, dobált mindent. Odamegyek megérintem, hogy figyeljen, erre megfordul és könnyes szemmel mondja. hogy bírsz te így élni? Megöltél egy embertt. GYILKOS VAGY! és elviharzott.. Most komolyan. ennyire megviselte?

Ez csak egy játék!!! a valóságban még attól is beszarok, ha az osztáylban berakom a padba valakinek a tolltartóját amíg nem figyel, hogy keresse :D mert csak szivatjuk.. Megölni egy embert vagy autót lopni? Sosem süllyednék le arra a szintre. Undorodom azoktól akik a valósában ezt teszik. DE! mint mondtam ez csak egy játék. arról szól, hogy azt csinálsz amit akarsz, kihívások elé állíthatod magad. Amit a valóságban nem tehetsz meg, azt itt meteheted. mint a sims-ben. És ugyenezt elmondtam anyámnak. Leültem mellé, beszélgettem vele, de már 3 napja ilyen. csak úgy mered maga elé. Hívjak orvost?

Nem tudom, hogy ezzel mi a gond. Ez csak egy játék. oké, erőszakos, de nem kell kibelezni embereket. A reflexeket is nagyon nagyon jól javítja. pl ha billentyűzeten száguldozon, akkor hogy hogyan kerüld ki az autókat pl.

Hogyan segíthetnék anyámnak?

2020. máj. 21. 14:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az semmi, én múltkor olvastam itt egy kérdést, amiben azt írta a kérdező, hogy a 4 éves kisfia GTA-zik. Nem semmi!
2020. máj. 21. 14:46
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem igazán vannak valós problémáitok az életben, ugye?
2020. máj. 21. 14:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is érthetetlen. Van egy ismerősöm, 40-es, okos, jogász nő, imádom, de pl a 13 éves fiának folyton mondja, hoy nem játszhat erőszakos játékokkal. A gyerek kb könyörgött hogy Battlefrontozhasson velem, úgy tudtam rávenni az anyját, hogy megígértem neki, hogy csak droidok ellen megyünk majd.

Közben meg szerepjátékozunk az a csajjal, amiben simán van erőszak, lelki dráma, szex,

és az ellen nincs kifogása, mikor mondjuk D&D-ben leszúrkáljuk az alvó banditákat. Biztos mert mi felnőttek vagyunk, pedig ettől nem fog visszafejlődni az egyébként okos és normális gyereke.

2020. máj. 21. 15:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem tudom, tesóm már 7 évesen játszott GTA-val (oké, még az elsővel) meg Doom-mal, és mégis rendes felnőtt lett.

Anyukád vagy túllihegi, vagy vallásos vagy a kérdés kitaláció. De lehet, hogy nem, nekem volt olyan osztálytársam, aki annak idején ki kellett, hogy menjen a moziból, mert az orkok túl csúnyák voltak a Gyűrűk Urában. Anyukád kicsit érzékeny. Le kell ülni, meg kell beszélni, hogy ez csak játék.

2020. máj. 21. 18:27
 5/9 A kérdező kommentje:

Anyám nem vallásos. Egyáltalán nem. ebbe most ne menjünk bele, de ő eeeeggyáltalán nem hisz semmiféle emberfeletti dologban.. meg ilyen kitalációkban :D én se :D

Ez az amit nem értek. túllihegi. de még mennyire? Talán nem tudja felfogni, hogy az internet, az AI, a gépek korszakában ez csak egy kitaláció?

2020. máj. 21. 20:23
 6/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon túlreagálta ezt. Engem a nővérem napi szinten terrorizál amiért gaminget nézek. Ha pl nézek youtubeon egy olyan videót ami neki nem tetszik (minden ilyen amit én nézek) akkor megvárja hogy elmenjek pl. Inni és kilép a youtube-ból, vagy bezárja azt a Chrome ablakot. Részbe ezért gyűjtök saját PC-re, másrészt azért is mert a mostani családi gép a DOTA 2-t is alig viszi el.
2020. máj. 21. 21:04
 7/9 anonim ***** válasza:
32%
Ez már hányadik kamusztorid?
2020. máj. 21. 22:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem muszáj tudja, hogy mivel játszol... Én 21 éves lány vagyok jelenleg, van egy bátyám és GTA-val nőttem fel. Imádtam. Most is simán tudnék játszani időnként, csak nincs időm. Sajnos oda sem jutottam el, hogy kiprobáljam a GTA 4 vagy 5-öt, de egyszer majd mindenképpen. :)
2020. máj. 21. 22:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Amikor 6 éves voltam a GTA 2-ben lehetett egy kis sikátorba bebújni a rakétavetővel a vállamon lőttem halomra a várost. Végigjátszottam sok sok háborús játékot, a Postal 2 - ben vertem le néha egy egy járókelő fejét, majd fociztam vele.

Egy filantróp vegán lettem mire felnőttem. És volt olyan foglalkozás, amire azért mondtam nemet, mert fegyvert kellett volna fogni.

2020. máj. 28. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!