Anya nem engedi, hogy az ő "fogyókúrás" termékeit egyem. Szerintetek jogos ez a részéről?
Anya eléggé el van hízva (120 kg), nemrég kevesebbet kezdett enni és vásárol magának mindenféle diétás kaját, pl. extrudált kenyeret is, de több zacskóval.
Egyszer elakptam egy hányós vírust, és akkor ettem ebből az extrudált kenyérből, de azóta is többször ettem belőle. Személy szerint unom már nagyon a kenyeret és egészségtelen is. Néha abból az extrudált kenyérből eszem, anya is tudta, eddig nem szólt érte. Tegnap vacsira és ma reggelire is abból ettem, elfogyott az egyik csomag fele és anya ma ordítozik velem, hogy megeszem az ő diétás kenyerét (eddig nem mondta h nem ehetem, és tudta is hogy ettem belőle). Ráadásul hetek óta ott vannak a spájzban ezek, anya még csak hozzájuk sem nyúlt, nem értem, ezek szerint annyira nem fontos neki.
Meg miért ne táplálkozhatnék én is egészségesebben? Miért anya kiváltsága csak ez?
Szüleim elváltak, apa 80 ezer rokontartást utal utánam anyának (ami, mivel 18 felett vagyok, engem illetne igazából, de lemondtam róla, hogy anyának menjen ez a pénz). Abból a 80 ezerből igazán ehetnék én is extrudált kenyeret...
Én gondolom ezt rosszul?
21/L
Kedves kérdező!
A 15-ös válaszadóval egyetértek teljes mértékben, nem megy anyukádnak a fogyókúra, és bűnbakot keres magának. Aki rendes kenyeret meg csokit eszik éjjel-nappal, az nem fogyókúrázik. Szóval nem értem hogy neki miért fáj, ha te megeszed helyette.
22L
Szerintem a saját sikertelenségére mérges és rajtad vezette le. Te megeszed, neki meg nem ízlik és "ezért" nem fogy.
Nem kell magadra venned. Majd lenyugszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!