Anya nem engedi, hogy az ő "fogyókúrás" termékeit egyem. Szerintetek jogos ez a részéről?
Anya eléggé el van hízva (120 kg), nemrég kevesebbet kezdett enni és vásárol magának mindenféle diétás kaját, pl. extrudált kenyeret is, de több zacskóval.
Egyszer elakptam egy hányós vírust, és akkor ettem ebből az extrudált kenyérből, de azóta is többször ettem belőle. Személy szerint unom már nagyon a kenyeret és egészségtelen is. Néha abból az extrudált kenyérből eszem, anya is tudta, eddig nem szólt érte. Tegnap vacsira és ma reggelire is abból ettem, elfogyott az egyik csomag fele és anya ma ordítozik velem, hogy megeszem az ő diétás kenyerét (eddig nem mondta h nem ehetem, és tudta is hogy ettem belőle). Ráadásul hetek óta ott vannak a spájzban ezek, anya még csak hozzájuk sem nyúlt, nem értem, ezek szerint annyira nem fontos neki.
Meg miért ne táplálkozhatnék én is egészségesebben? Miért anya kiváltsága csak ez?
Szüleim elváltak, apa 80 ezer rokontartást utal utánam anyának (ami, mivel 18 felett vagyok, engem illetne igazából, de lemondtam róla, hogy anyának menjen ez a pénz). Abból a 80 ezerből igazán ehetnék én is extrudált kenyeret...
Én gondolom ezt rosszul?
21/L

Egészségtelen a kenyér....??? Ki mondta? antalvali? :-D
Az emberiség nagy része nem emiatt étkezik egészségtelenül, bizton állíthatom! :-D
9, én vagyok a hisztérikus? nem én kezdtem veszekedni...
jelentettem a válaszod, nem vagyok kíváncsi erre a fogalmazásmódra, ahogy kommunikálsz.
A többieknek pedig köszönöm az értelmes, előre vivő válaszait!

Figyu! Szerintem mivel kövér és ahogy leírtad nem igazán megy neki ez a fogyókúra, egyszerűen kiakadt, hogy az ő kenyerét eszed.
Benned látta meg a sikertelensége okát.
Tartsd távol magad a kajától, mert láthatóan frusztrált szegény.

szerintem ahhoz képest hogy mennyi idős vagy nem gondolkozol túl felnőttesen. 21 vagyok én is. én is szoktam veszekedni édes anyámmal, főleg hogy most a karantén idejére visszaköltöztem hozzá, úgy hogy már két éve azért külön laktunk, tehát vannak súrlódások.
viszont szerintem röhejes, hogy ide írsz ki egy kérdést, hogy majd mások igazolják az igazad, ahelyett hogy fognád magad és megbeszélnéd édes anyáddal, hogy mi a helyzet.
másrészt én a pénz dolgot nem keverném bele, főleg hogy valószínűleg úgy is többet költ rád.
másrészt 21 évesen hogyha kiabálnak veled nem kéne annyira meghatnia (mondjuk lehet, hogy csak engem keményített meg az a 21 év). velem full ilyen szituk elő szoktak fordulni, csak én általában a joghurtot zabálom fel. annyit kell mondani, hogy bocs hogy megettem. pont. majd ha mentek legközelebb vásárolni akkor vesztek többet. viszont szerintem full jogos hogy felcseszi magát az anyukád, hogyha magának szánta, aztán amikor már észbe kapott elfogyott. ez egy tök rossz érzés, valószínűleg rosszul kezelte, de senki sem tökéletes, ugyanilyen helyzetben te se biztos hogy jól reagáltad volna le

Nem beszéltek egymással? Mond el neki, ne haragudjon hogy megetted, nem tudtad, hogy akkora probléma.
Átérzem anyud dolgát. Én is diétáztam és volt egy kis rozskenyerem és azt osztottam be magamnak. A férjem nem nyúlt hozzá, neki volt másik. De tesóm azt akart enni és túl reagáltam a kenyér dolgot... Ő nem diétázott és szeret enni és tudtam, hogy abból a kenyérből nemsok maradt volna és mondtam, hogy mást egyen már. Berágott rám. Mondtam neki, ne haragudjon, túlreagáltam, feszült is voltam akkor... Meg mondtam, hogy nagyon rápörögtem a diétára is.. Aztán megbeszéltük és utána semmi gond nem volt. Aztán volt ugyanekkor az eset idejében, hogy a férjemmel együtt megették a mogyorót amíg én dolgoztam. Meg a csokit.. Azon háborodtam fel, hogy ha diétáztam is, legalább megvártak volna engem vele és együtt ettük volna. Diéta alatt is ettem csokit, csak nagyon keveset. Tesómat az egyik csokiból megkínáltam, erre megette mindet... De akkor szar lelki időszakom volt és minden apróságon fel tudtam magam húzni.
Később amikor átgondoltam, rosszul éreztem magam és utána adtam tesómnak csokikat, vettem neki mogyorót meg mindent.
Szóval mindent meg lehet beszélni!
Én ha tudom, hogy valaki vesz magának valamit, megkérdezem megehetem e ha megkívánom. Néha amikor másét akarom enni, bociszemekkel ki kell kuncsorogni aztán vagy áment mondanak rá, vagy hát nem... :D
Anyóséknál laktunk, ott pláne megtanultam, hogy csak a magamét eszem. Őket mondjuk nem kérdeztem meg sosem, mert sosem ettem az övékből. Nem is adtak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!