Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Sokan vannak akik még idősen...

Sokan vannak akik még idősen is szüleivel élnek mert nem tudnak maguk albérletet fizetni?

Figyelt kérdés
Ez most szégyen?
2020. máj. 18. 19:18
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Hát, inkább az a szégyen, hogy minden drága és ezért nem tudnak sokan kilépni a családi fészekből. Én is anyukámmal lakom. Nem szégyen, nagyon szeretem őt, de én is szeretnék saját lakásban lakni. Sokat gondolkoztam albérleten is, de úgy nem tudom összegyűjteni a pénzemet lakásra.
2020. máj. 18. 19:22
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

Én is most úgy vagyok, hogy 30 évesen a 63 éves anyukámmal lakok. Nagyon nehéz társkeresési szempontból, mert ahogy kiderül, hogy nem egyedül élek mindenki lepattint. Én boldogulnék egyedül de anyu hiába tudja ellátni magát nincs annyi bevétele, hogy megéljen sajnos. Úgyhogy nem is tudom mikor lesz normális kapcsolatom. Külön lakásra spórolok de abból is mire lesz valami a mostani lakásárak mellett az még minimum 4 év és akkor is hitellel.

30F

2020. máj. 18. 19:39
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Nem szégyen! Sokan örülnek, ha van hol lakniuk egyáltalán ilyen albérlet árak mellett.
2020. máj. 18. 20:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
31 éves vagyok, spórolok saját lakásra, sajnos csak 6 millió forintom van, mostmár nagyon durván elkezdtem gyüjteni amennyire csak tudok, évente 1,75 milliót forintot eltudok tenni, szóval ez még így is nagyon hosszú menet lesz......
2020. máj. 18. 20:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Igazat adok a 2-es kommentelőnek is,hogy a mai nők tényleg igy állnak hozzá,hogy sosem jönnének össze egy 30 éves mamahotelben lévő kisfiúcskával,számukra ez nem férfias.Ezt az itteni nők is mindegyike igy mondta el szószerint..
2020. máj. 18. 21:36
 6/10 anonim ***** válasza:
15%
Az, szégyen. Lehet 1 szobát is bérelni vagy olcsóbb albit.
2020. máj. 18. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:
23%

Én sem jönnék össze egy 30 éves mamahotelos fiúcskával. 25 évesen nő létemre bőven megálltam a saját lábamon, egy válás után, külföldön, egyedül, szülői és egyéb segítség nélkül. Úgy, hogy én fizettem ki a férjemet, és nem fordítva. Otthonról pedig egy hátizsákkal jöttem ki.

Nálam ez szégyen, hogy egy felnőtt ember ennyire életképtelen legyen, hogy saját magát sem képes ellátni és idősebb korára sem tudott magának egzisztenciát teremteni. Szüleim is ilyenek voltak. Nem volt semmink, de nem is tettek érte, hogy legyen. Két alkesz mellett nőttem fel. Ebből kellett kitörnöm és lám, csak akarni kell.

2020. máj. 18. 23:11
 8/10 anonim ***** válasza:
29%
A 2-es vagyok. Annyit hozzátennék, hogy igen bérelhetnék egy albit vagy szobát 50-80 ezer körül de attól még ugyan úgy támogatni kéne anyut is. Magyarul úgy havonta még annyit se tudnék spórolni a lakásra. Elég gáz helyzet, nem akarok pontosan bele menni, hogy miért alakult így de nem arról van szó, hogy én vagyok életképtelen.
2020. máj. 19. 10:56
 9/10 anonim ***** válasza:
23%
7/8, ja hogy akarni kell, mi? Tehát ez így megy, hogy csak akarni kell és akkor már minden sikerül? Mert ennyire egyszerű lenne ez a történet? A tescós árufeltöltő a havi 140 ezer forintjából hiába akarja nem fog tudni albérletet fizetni, és ne mond, hogy keressen más munkát, mert valakinek azt is el kell végeznie!
2020. máj. 19. 15:24
 10/10 anonim ***** válasza:
29%
Nem, nem úgy megy, hogy csak akarni kell, aztán sikerül, hanem tenni is kell érte. Ha a tescós árufeltöltő meg van elégedve az életével, akkor minden rendben van. Végzi a dolgát, boldog hogy van munkája és nem ide jár panaszkodni. Nincs azzal semmi baj. Ha meg nem boldog, akkor változtatni kell. Azt pedig csak úgy lehet, ha tesz érte. Ha nem csinál semmit, csak panaszkodik, attól nem lesz jobb neki.
2020. máj. 19. 15:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!