Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehetséges az, hogy a felnőtt...

Lehetséges az, hogy a felnőtt lányomat teljesen elfordítja a barátja és annak családja a szüleitől?

Figyelt kérdés
Csak akkor keres, ha valami vagy a pénzünk kell.Mit tegyek már?Mindent megpróbáltam.Támogatni őket, de nem nagyon értékelik.Csak a pénz.Akkor jó vagyok egy ideig.Tudni kell, hogy munka helyük van.Követelőzik már.Magától nem keres, hogy hogy vagyunk.Eltelnek a hetek, de nem emeli fel a telefont, sem nem ír.Semmi.Karácsony is csak egy kötelező ünnep , amit hamar letudnak.Meg sem kínált, még hellyel sem.Érthetetlen.Tegyem szóvá ezt?
2020. máj. 18. 15:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megosztottátok a saját tapasztalatot.Sokat segített, hogy megértsem.Igazából tisztességre vallásos életre neveltük.Tini korában voltak lázadásai annyira, hogy be kellett vonni a gyermekvédelmi hatóságot is.Elkezdett lefelé zülleni.Egyenesbe hoztuk közösen az életét, megtanulta mi a rend.A mézes-mázos agymosás ami elcsábította.Elfordította tőlünk.Erre tudatosan törekszenek az új familia.
2020. máj. 19. 09:34
 12/14 Savlekotő ***** válasza:
42%

Gondolom ők nem vállasosak..

Azóta ott fel tud szabadulni végre. Én is menekülnék a helyébe.

Hasonlóból tűntünk el a testvéreimmel, persze a piálás nálunk nem volt eget rengető a szülők részéről, meg a verés,egymás ütlegelése,a mi ütlegelésünk kis kortól,de a gondolataink is zavarták őket,egy puszta zene miatt elverték a kisebb testvéremet hogy eltört az orra,a bátyámnak nem engedték már nagykorúként se hogy a párjával legyen,mert ők majd választanak neki a gyülekezetből hasonló agy mosottat aki max missionáriusba engedi évente,ha elvette,na köszöntük,jól megszerveztünk mindent és lefalcoltunk szép libasorba.. A gyerekeink is már felnőttek,de legalább megkíméltük ettől őket hogy ebben éljenek ők is hogy egy zene miatt össze verik őket és minden percüket egy ostoba vallás irányítsa. Szerintem a lányod jól járt,hogy kiszabadult a vallás mézes mázos bűvköréből. Gyanítom hogy nálatok is hasonló a képlet ami a vallást illeti és ti magotok intéztétek el hogy elforduljon,normális szerető családban elő nem fordul hogy valaki csak úgy kilibben a képletből és utána nem óhajt csak ünnepekkor pofaviziten nyűglődni.. Lányod meg felnőtt nem tehetsz semmit ,el engeded mert látszólag menni akar..

2020. máj. 19. 13:21
 13/14 anonim válasza:
14%
Mindenre van megoldas, a barátot le kell szerelni a lányról. Mindenkinek van ellenszere. 😉És gyenge pontja is,
2020. jún. 13. 01:43
 14/14 Savlekotő ***** válasza:
0%
Előző felnőttnél te senkit nem szerelsz le senkiről,mert téged szerelnek le.. :D Az ilyenek miért csodálkoznak ha a gyerekük le se sz j őket és valahol még a címét se tudják.. Én semmi pénzért nem kontaktolnék újra azokkal a vallás sérült gyökerekkel, ahol még személyiségi jogaink se lehettek otthon..
2020. jún. 25. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!