A szüleim miért avatkoznak közénk? Nem jövök ki az anyámmal.
22 F
18 L
Többet vagyok a barátnőmnél mint otthon. Otthon alig vagyok. Ha otthon vagyok, állandóan belénk avatkoznak. Mindent megcsinálunk, de akkor is az anyám küld minket el a házból. Szegény lány nem ért magyarul, mert szlovák. De megmondom neki aztán, hogy mit mondott az anyám rólunk. Már intézzük az albérletet. Anyám azt mondta, hogy legyünk nálunk, de nem érezzük jól magunkat. Anyám mindig belénk köt. Tegnap is azt mondta, hogy miért nem megyünk templomba. Ha a barátnőm nem akart menni, nélküle nem megyek, és amúgy is felnőtt emberek vagyunk, azt csinálunk amit akarunk. Hogy gyerekkorom óta jártam templomba. Ha ott aludtunk volna az éjjel, akkor biztos mentünk volna templomba, mert az anyám az végett beteg maradna.
Anyám tegnap felhívott este, hogy miért nem vagyunk nálunk. Nem akartam megint vele összeveszni. Mert hogy a barátnőm anyjának is biztos sok az, hogy állandóan ott vagyok náluk, és kevesebb hely van ott, mint nálunk. De otthon pokol van. Nincs magánéletünk, állandóan valaki megzavar nálunk a szobámban. Barátnőm anyjának vásárolok amire szükségük van, 1 karton tej, 1 karton víz. Amire szükségük van.
Eddig úgy jártam munkába hogy 1 hét reggeli műszak, 1 hét szabad. Most atléptünk 2 műszakra, délutános műszakra is. Reggeli műszak az azért jó, mert napközben együtt vagyunk. Délutános műszak azért nem jó, mert alig lássuk egymást. Délig együtt vagyunk, és aztán este már nem.
Olyan ötletem támadt, hogy: ma megyek munkába a barátnőmtől, este jövök haza, és elmegyek utána, és nálam fog aludni, aztán délig hazaviszem őt, és megyek munkába. Sokat fogok futkosni, de ő érte ezt megteszem, csak hogy vele lehessek.
Mi a véleményetek?
A szüleimmel nem jövök ki, mit tegyek? Állandóan belénk kötnek.
Köszi a tanácsokat.
"2. Más nő a legfontosabb az életedben." Azaz már nem én az anyád, hanem ez a kis csaj.
Marad az 1, 4. verzió.
Egyetértek 7,11-l. Arról van szó hogy anyukád megszokta hogy vele élsz, és te vagy a kisfia aki úgy él ahogy ő akarja. Most hogy egy barátnő is van a képben ez megváltozott. Sok szülő nem tudja elfogadni hogy a gyereke már felnőtt. Még mindig irányítani akar.
Ha mélyen vallásos akkor még az is zavar hatja higy nem mész templomba, de még kell értenie hogy most már felnőttél és te döntöd el hogy mikor mész. Még nem kezel felnőttként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!