Miért mondta ezt?

Figyelt kérdés
Az történt ma, hogy jöttek hozzánk valamit megszerelni. Gondoltuk azt is, hogy emiatt be fognak jönni a szobámba, ugyanis itt vannak olyan vezetékek. Na mindegy, nem ez a lényeg, hanem az, hogy emiatt anya azt mondta, hogy ágyazzak meg, rakjak rendet aszobámba. Rendet is raktam, de az ágyat nem igazán igazítottam meg, mivel benne feküdtem, és azt gondoltam, hogy biztosan, hogy a szerelőknél sincs hatalmas nagy, ragyogó rend, ez még teljesen belefér, mivel ők is gondolják, hogy élnek itt. Tudom, hogy illik rendet rakni, ha jon valaki, de szerintem teljesen vállalható volt minden. Mikor megérkeztek a kocsival, anya bejött, hogy szóljon. Szörnyen mérges lett, mikor meglátta, hogy az ágyam egy kicsit fel van túrva. Elkezdte mondani, hogy lehetek igénytelen (ez jogos valamennyire, mivel mikor anyáék dolgoznak ritkán takarítok ki) szóval mindenféle dolgot mondott, hogy önző is vagyok stb. Most jön a lényeg, amit nem hittem volna, hogy ilyet mondana nekem. Ez pedig az a mondat volt, hogy "legszívesebben elhagynálak apáddal együtt." Apa és anya házassága évek óta szar, de ebbe ne menjünk bele. Hogy azt mondta, hogy el akarna hagyni nagyon szíven ütött. Igaz, hogy szoktunk veszekedni, de számomra nincs még egy olyan ember, akit jobban szeretek, mint őt. Eddig mindent megosztottam vele, minden problémámat, még az olyanokat is, amit egy tinedzserlány nem mondana el az édesanyjának. Azt hittem, hogy a mi kapcsolatunk szoros és különleges, de ez az egyetlen egy mondat elbizonytalanitott. Egy anya, hogy bír ilyet mondani az egyetlen gyerekének? Vagy inkább csak én fújjom fel ezt az egészet? Tényleg nem tudom hova tenni, kérlek segítsetek!

2020. máj. 17. 16:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
11%
Anyad nem szazas
2020. máj. 17. 19:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Úgy bír ilyet mondani, hogy tele van a töke veletek, úgyhogy elkezdhetnéd kímélni és szót fogadni neki.
2020. máj. 17. 19:55
 13/13 anonim ***** válasza:
91%

Anyám 1 hónapja hasonlóképpen kiakadt. Mi a tesómmal otthon vagyunk, anyu meg a kórházban dolgozik. Tényleg napi 12 órákat is bentvan. Minden reggel úgy ment melózni, hogy megkért minket lányokat, hogy rakjunk rendet a házban, porzsívozzunk ki, ágyazzunk meg stb. Sokszor tojtunk rá, nem csináltunk semmit, de amikor anyum vitatkozott velünk, mindig azzal védekeztünk, hogy tanultunk, sok a lecke stb. Anyumnak elege lett. Hétvégén vettük észre a tesómmal, hogy valami nem stimmel. Szombaton amikor készültünk a reggelizésre, kiderült nincs reggeli. Anyu nem volt boltban, nem vett semmit. Amikor ebéd jött, nem volt főzve. Kérdeztük anyut mi lesz az ebéd. Közölte, hogy nincs ideje, végre olvasott egy kicsit, ha megunta, játszott a gépen. Ok csináltunk tojást. Vacsora sem volt, erre anyu közölte, hogy épp most halt meg a kedvenc karaktere a sorozatból amit elkezdett nézni. Másnap sem volt kaja főzve. Tesóm kiakadt, hogy kimosva sem volt. Sőt anyu nem takarított. Hétfőn reggel arra ébredtünk, hogy anyu írt egy levelet, hogy a konyhában minden van ami egy jó ebédhez kell. A fagyasztóban van hús. Ha éhesek vagyunk főzzünk. Ha tiszta ruha kell mossunk. Ha nem akarunk szégyenkezni a kosz miatt akkor takarítsunk. Majd a levél végére írta a következőt: "lányok, ha azt hiszitek, hogy tovább bírjátok játszani ezt az állapotot, akkor közölöm veletek, hogy 22 évvel tapasztaltabb vagyok nálatok, és higyjétek el, végtelenségig tudom élvezni az otthoni semmittevést. A karanténnak hamar vége lesz, és nem biztos, hogy az addigra elhatalmasodott bűzbarlangba a srácok örömmel jönnek majd... Ha harcolni akartok, veszíteni fogtok. "

Tesómmal úgy döntöttünk, hogy harcolunk.. 3 hétig bírtuk. Mivel mindent nekünk kellett csinálni, tényleg semmire sem maradt időnk, ráadásul tesómmal is összevesztünk, hogy ki dolgozik többet.

Szóval kérdező. Máskor gondolj arra, hogy anyud dolgozik, hazamegy, főz, mos, takarít, és mindent megcsinál míg mi csak a gép előtt ülve tanulunk..

17/L

2020. máj. 17. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!