Miért mondta ezt?

Figyelt kérdés
Az történt ma, hogy jöttek hozzánk valamit megszerelni. Gondoltuk azt is, hogy emiatt be fognak jönni a szobámba, ugyanis itt vannak olyan vezetékek. Na mindegy, nem ez a lényeg, hanem az, hogy emiatt anya azt mondta, hogy ágyazzak meg, rakjak rendet aszobámba. Rendet is raktam, de az ágyat nem igazán igazítottam meg, mivel benne feküdtem, és azt gondoltam, hogy biztosan, hogy a szerelőknél sincs hatalmas nagy, ragyogó rend, ez még teljesen belefér, mivel ők is gondolják, hogy élnek itt. Tudom, hogy illik rendet rakni, ha jon valaki, de szerintem teljesen vállalható volt minden. Mikor megérkeztek a kocsival, anya bejött, hogy szóljon. Szörnyen mérges lett, mikor meglátta, hogy az ágyam egy kicsit fel van túrva. Elkezdte mondani, hogy lehetek igénytelen (ez jogos valamennyire, mivel mikor anyáék dolgoznak ritkán takarítok ki) szóval mindenféle dolgot mondott, hogy önző is vagyok stb. Most jön a lényeg, amit nem hittem volna, hogy ilyet mondana nekem. Ez pedig az a mondat volt, hogy "legszívesebben elhagynálak apáddal együtt." Apa és anya házassága évek óta szar, de ebbe ne menjünk bele. Hogy azt mondta, hogy el akarna hagyni nagyon szíven ütött. Igaz, hogy szoktunk veszekedni, de számomra nincs még egy olyan ember, akit jobban szeretek, mint őt. Eddig mindent megosztottam vele, minden problémámat, még az olyanokat is, amit egy tinedzserlány nem mondana el az édesanyjának. Azt hittem, hogy a mi kapcsolatunk szoros és különleges, de ez az egyetlen egy mondat elbizonytalanitott. Egy anya, hogy bír ilyet mondani az egyetlen gyerekének? Vagy inkább csak én fújjom fel ezt az egészet? Tényleg nem tudom hova tenni, kérlek segítsetek!

2020. máj. 17. 16:45
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogy ilyen hosszú lett, de remélem, hogy valaki áldoz erre az idejéből segít nekem!
2020. máj. 17. 16:46
 2/13 anonim ***** válasza:
39%
Szóval igénytelen vagy, alig takarítasz és ha egyszer megkérnek se tudsz megágyazni. Az anyukád helyében én is kibuknék.
2020. máj. 17. 17:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha idegesek vagyunk cifrábbnál cifrábbakat is mondunk, utólag meg megbánjuk mert nem gondoltuk komolyan. Szerintem csak felidegesítetted hogy megkért egyvalamire és nem voltál hajlandó megcsinálni.

Pl. Mikor a párom egész nap otthon van, én meg húzom az igát, este hazaérek és az egyetlen dolgot amit kértem tőle (mosogatás) se csinálja meg, fuh na akkor én rosszabbakat mondok. De attól meg szeretem.

2020. máj. 17. 17:07
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem takarítok annyit amennyit kellene, de szoktam, a szobamba majdnem mindennap, azonban nem túl erős kifejezés, amit mondott? Vagy hirtelen felindulásból mondhatta? meg nem is vall rá az ilyen.
2020. máj. 17. 17:12
 5/13 A kérdező kommentje:
#2 köszönöm a te válaszod is, igazad van, meg majd én is "felsolgozom" ezt
2020. máj. 17. 17:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
igen, van az a helyzet, amikor az embernek tele lesz a bakancsa azzal, hogy magasról tesznek a kérésére.
2020. máj. 17. 17:14
 7/13 anonim ***** válasza:
89%

Senki sem szeretné ha azt hinnék róla, hogy a ház ahol él, nem tiszta. Anyud sem akarta, hogy az a pletyka terjedjen, hogy " Szabóéknál elég nagy kupi volt, pedig tudták, hogy megyünk!"

Anyud megkért valamire. Te neked egyik füleden be a másikon ki. Letojtad. Anyud kirohanása miatt gyanítom, hogy nem ez volt az első eset, hogy semmibe vetted a kérését. Elege lett. Nekem is elegem lenne, ha állandóan vitáznék a férjemmel akivel válni készülünk, és a saját gyerekemből is ha hasonlóképpen lesz*rja a fejemet. Mert gondolom, te nem koszos ruhákban mászkálsz suliba, nem éhezel, és télen nem fagyos a levegő a házban. Feltételezem, hogy a ház sem úgy néz ki mint egy disznóól. Anyud sinál mindent, ti csicskának nézitek, és teljesen természetesnek veszítek, hogy cseléd. Én is rég lelépnék a helyében.

2020. máj. 17. 17:18
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
"legszívesebben elhagynálak apáddal együtt." Apa és anya házassága évek óta szar," - Pedig sajnos ez is kozrejatszott abban, hogy kimondta ezt a nem szerencses mondatot. Valami baja van es akkor meg jott hozza az un. rendetlenseg is, betelt nala a pohar.
2020. máj. 17. 17:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hetessel értek egyet. Nem rólad - kérdező - fogják azt terjeszteni, hogy igénytelen, rendetlen, kupis a ház, ahová szerelni mentek, hanem anyádról. És egy nyomorult ágyat igenis meg lehet csinálni, ha idegenek jönnek. Nem az idegenek kedvéért, hanem mert az édesanyám megkért rá. És mert neki ez fontos volt..Azaz fontos lett volna.
2020. máj. 17. 17:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszerűen csak ideges volt. Érthető, hogy nem esett jól, de szerintem nem gondolta komolyan. Viszont legközelebb igyekezz egy kicsit jobban rendet rakni.
2020. máj. 17. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!