Szülők!Engednétek hogy a 18 éves lányotoknál ott aludjon a 26 éves barátja(8,5 év a korkülönbség).?
Fura de sok szülő ilyen!
Pl exemmel 500méterre laktunk egymástól,az egyetemi városban,majd minden nap volt szex,de náluk otthon nem lehetett. Egyszerűen azt gondolják amiről nem tudnak az meg se történik.
Igen.
...hasonló helyzetben voltam ó... nagyon sok éve. Az akkori barátnőm volt a 18 (na jó, kicsivel kevesebb) éves lány, én meg a 30+ pasi.A kapcsolatot a lány anyja már elég régen tudta.
Szülők megengedték, hogy ott aludjak. Lány apjával az első pillanatban kölcsönös "szimpátiába kerültünk".
Befogadtak.
A kapcsolat 7 évig tartott...
Persze. 18 éves koromban halálosan szerelmes voltam egy 26 éves srácba, a legideálisabb korkülönbség egyébként.
És biztosítanám a lányomat, hogy ha becsúszna egy baba, akkor is mindig számíthatna rám. Soha nem kötném feltételhez a szeretetemet és soha nem biztatnám arra, hogy ölje meg a gyermekét.
Igaz, nem szülő vagyok hanem szintén 18 éves lány. Nekem megengedték a szüleim, akkor még 17 voltam és 1 hónap után aludtam ott a 23 éves barátomnál. Ő is szokott itt aludni, még most a vírus idején is, nagyon szeretik mert rendes, dolgozik, tudnak vele beszélgetni és velem is jól bánik.
A másik pedig az, hogy a szex tényleg nem esti elfoglaltság, és így legalább nyugodt környezetben vesztettem el a szüzességem, nem a szüleim melletti szobában, hang nélkül vagy napközben azon aggódva hogy valaki hazajön.
Mondd el nekik ezt, hogy az ott alvás nem feltétlenül jelent szexet és a nem ott alvás nem jelenti hogy nem fekszel le vele.
Aki attól fél,hogy a gyereke egyszer felnő,az ne vállaljon gyereket,hanem tartson kiskutyát!
Az mindig engedelmes lesz!
Ez a véleményem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!