Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van olyan apuka-anyuka aki...

Van olyan apuka-anyuka aki tudja hogy valahol van gyermeke de nem érdekli?

Figyelt kérdés
2020. máj. 15. 14:00
1 2
 1/13 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, apám. Sohasem látta a féltesómat, úgy tesz mintha nem is létezne. Bár tény, hogy ő nem akart gyereket.
2020. máj. 15. 14:06
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Van hát. Rengeteg ilyen szülő van, aki valahogy elfeldkezik a gyerekéről. Az én lányom apja is ilyen pl. Mondjuk az apám is.
2020. máj. 15. 14:08
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

2 ilyen férfit ismerek.

Az egyik hagyta, hogy anyós-após "kiutálja", a másikat pedig "kérték", mondjon le az ex új pasija javára, aki örökbe is fogadta a kicsit.

2020. máj. 15. 14:10
 4/13 anonim ***** válasza:
65%
Mondjuk az "ex új pasija" nem fogadhatja örökbe a gyereket. Az ex új ferje igen.
2020. máj. 15. 14:12
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Igen, van. Egy városban élt pedig az apa és a fia, egyszer, mikor a gyerek még kicsi volt, összefutottak véletlenül. A pasi járműve körül játszott a gyerek, de az rá se nézett konkrétan. Vannak emberek, akikben semmilyen anyai / apai ösztönök nincsenek, csak szaporodtak. A másik, amin nagyon meglepődtem: óvodában az egyik kisgyerek kijelentette, hogy neki nincs apja (elhagyta őket), erre az óvónők elkezdték neki, hogy ne mondjon ilyeneket, mert van apja. Na most, az egy dolog, hogy vér szerint van, ahogy mindenkinek, de a gyerek nem hülye, tisztában van vele, hogy neki ténylegesen nincs, míg más gyerekek mellett igen. Akkor minek ilyeneket mondani? Ha sose látja, nem is érdeklődik felőle, akkor teljesen természetes, hogy azt mondja, hogy nincs apja.
2020. máj. 15. 14:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
19 éves vagyok engem anyám 3 évesen látott utoljára. Lepasszolt apának és kiment külföldre dolgozni.
2020. máj. 15. 15:39
 7/13 anonim ***** válasza:
Igen vannak ilyen emberek.
2020. máj. 15. 15:45
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
Én több ilyet is ismerek, az ex a gyerekkel akarta szivatni őket, ők meg inkább úgy döntöttek, hogy a háborúskodás helyett új életet kezdenek. Egyik ilyen ismerősömnek azóta felnőtt a lánya, találkoztak és jóban vannak, a másikból még nem tudni mi lesz
2020. máj. 15. 20:39
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen én ismerek ilyen 'anyukát'. Fiatalon szült, lepasszolta a gyerekét a szüleinek. Rá pár évre összejött egy pasival, akinek már volt gyereke. A pasija gyerekét körberajongja, naponta posztol vele facen, hogy jajj itt kirándulnak, ott vannak. A saját gyerekét meg leszarja. Undorító lehet egy ilyen anya, sajnálom a lányát. Nézegeti facen (már idősebb), hogy az anyjának ő nem kellett, de egy idegen gyerek meg igen...
2020. máj. 15. 22:00
 10/13 anonim ***** válasza:
55%
Persze, vannak ilyen nyomorult féreg apák.
2020. máj. 16. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!