Tudom, hogy elég furcsa a kérdésem, de ismertek olyan családot, ahol valamilyen okból az apuka kettesben maradt a gyermekével?
Nekem 3 ilyen osztálytársam van.
De csak az egyiknél van, hogy az apának van egy új felesége
16l
1: Hű, az nem kevés... És azt tudod esetleg mi az oka?
2: Te jó ég, nagyon sajnálom... És hogy bírja az apuka? :(
3: Nagyon sajnálom őt is...
Na, az szép, ha az anyuka önként mondott le a gyermekéről... Még finoman is fogalmaztál..
1 vagyok
2nél válás közben romlott meg nagyon a kapcsolatuk. Mindkettejüknek közelebb lenne az iskola ha az anyával lennének, de az apukájuk mellett döntöttek. Szóval gondolom elég nyomós okuk van rá...
Akit említettem, hogy az apukának új felesége is van már, ott nem tudom pontosan mi a helyzet
Igen... 2 voltam mikor anyukam meghalt es apammal maradtunk meg a tesommal 3-man.
Apam elmondasa szerint honapokig sirt es nemtudott feleszmelni, elvesztette az elete parjat akit imadott. Sok-sok ev eltelt azota talalt egy megfelelo tarsat es boldognak latom, de sokszor emlekszik vissza anyukamra es mosolyogva meseli mennyire csodalatos ember/anya/feleseg volt, kar hogy en ezt nem tudhatom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!