Miért nem hagyják hogy nyugodtan éljek?(Rövid kérdés, hosszú magyarázat)
Sziasztok! 20 éves lány vagyok, van egy 3 éves fiam, és egy párom. (igen-igen fiatal vagyok,lépjünk túl rajta)
Eddig a szüleimnél laktunk. 1 hónapja vettünk egy házat kb 35km-rre tőlük. Be is költöztünk,vállaltuk azt hogy lakunk "épitekezésen"csak nyugalmunk legyen. Ugyanis elviselhetetlenek voltak
Egy percig nem volt honvágyam, jól éreztem,és most is jól érzem magam. Azonban a szüleim már másnap ide jöttek,kritizálni, okoskodni. Rájuk hagytam. Haladtunk a felújítással. Egy vasárnapi délután betoppantak és nagyon mérgesen borzasztó alpári módon neki álltak velünk veszekedni, így nem jó,úgy nem jó. A páromat életveszélyesen megfenyegették, a kávéscsészéimet összetörték. El lettek küldve. Azóta megbeszéltük a párommal ,hogy ugyan nem felejtettük el,de az unokájukra tekintettel vagyunk, így néha meglátogatjuk Őket,20-30 percre.
A fiamat folyamatosan édességgel tömik,beleszólnak a nevelésembe. Múltkor videóztak, elvettem a telefont mert lemerült,apám megszólal ne vedd el tőle mert fejbe rúglak.. Emellett naponta többször hívogatnak,hol anyám,hol apám. Tudom nagyon banális dolognak tűnik de én sose bírtam az alpáriságot, a zaklatást, azt hogy a nyakamra járnak ,az okoskodást. Már megmondtam nekik hogy hagyjanak minket békén,mert erre nem vagyok kiváncsi. Segítsetek hogy tudnám ezt megoldani,vagy igazából bármi okosat meghallgatok,mert teljesen tanácstalan vagyok.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!