Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen túlféltő az anyukám?

Miért ilyen túlféltő az anyukám?

Figyelt kérdés

Annyira kínos.. volt, hogy 5-en mentünk haverokkal valahova suli után, kb 2-3km a táv...

Anyám ragaszkodott hozzá, hogy hívjam fel, hogy minden rendben van-e. egyszerűen nem tudtam megtenni, annyira kínos lett volna. azonnal hív természetesen, hogy mivan.. Mondom, hogy iiiigen anya minden rendben, iiigen, most érünk a kishídhoz, iiigen anya most hagyom el az autószerelőt. nem anya, még nem tartunk ott. oké, majd hívlak ha a kisboltnál leszünk..

Égett a pofám miatta. Most azt hiszik, hogy én vagyok a gyáva vagy nem is tudom...

Annyira irigyle ma többieket.. Ők olyan szabadok. Bárhová mehetnek..

Anyám meg csoda, hogy nem rak rám gps-t..

2020. máj. 12. 23:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
98%
Hány éves vagy?
2020. máj. 12. 23:26
 2/22 A kérdező kommentje:
17 leszek nemsokára
2020. máj. 12. 23:28
 3/22 anonim ***** válasza:
98%
Próbáltál már vele beszélni erről? Közölni kell, hogy ne tapadjon rád ennyire, vigyázol magadra akkor is, ha nincs a sggedben folyton. Biztos nehéz neki, hogy kezdesz felnőni, de neked kell cselekedned, mert anyukád nem érzi túlzásnak és nem fogja abba hagyni, amíg hagyod magad.
2020. máj. 12. 23:37
 4/22 anonim ***** válasza:
34%

Kapcsold ki a telefonod,ha kínos.

Ezen már legalább 5-6 évvel ezelőtt túl kellett volna esned.

Amúgy egészséges vagy, nincs semmi olyan körülmény, ami miatt anyád ennyire félt??

2020. máj. 12. 23:50
 5/22 Savlekotő ***** válasza:
83%
Ez kb 10 éves korig normális.. Ilyenből lesz a lelépett amint nagykorú vagy 30 évesen is anyu rágja az életét tipús
2020. máj. 13. 00:04
 6/22 anonim ***** válasza:
98%
Ismerek egy 70 éves embert, akit az anyja a haláláig (a mama haláláig) így ugráltatott, és feleségre is hasonlóra sikerült szert tennie. Szóval megy ez egészen öregkorig, magától nem fog abbamaradni, hacsak ki nem téped magad a családodból.
2020. máj. 13. 02:37
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

#4-es vagyok...

Ki az az agyhalott, aki ennyire lepontoz egy tök logikus választ?

ROTFLMAO

2020. máj. 13. 09:45
 8/22 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó, a kikapcsolast semmikepp nem javaslom, aggódás lesz a vége, joggal. Azt hiszik baj történt. Vagy otthon tortenik valami, ami miatt el akarják érni, sose tudni. Maskor kérdező irj egy üzenetet anyadnak, es ennyi. Az nem feltüno a haverok elott. Aztan szep lassan rászoktatni hogy ne zaklasson. Esetleg mas családtagot is bevonhatsz hogy beszeljen vele.
2020. máj. 13. 10:16
 9/22 anonim válasza:
97%
Próbálj meg vele beszélni erről.Írj neki esetleg SMS-t,ha nem hajlandó engedni abból hogy szólj neki hogy minden rendben.
2020. máj. 13. 11:12
 10/22 anonim ***** válasza:
24%
Nincs ebben semmi kínos. 16 évesen nekem is le kellett jelentkezni, ha mentem valahova. Csak akkor ciki, ha ügyet csinálsz belőle. Esetleg beszéld meg anyuddal, hogy írsz üzenetet hívás helyett.
2020. máj. 13. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!