Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert latom mindenhol ezt?

Miert latom mindenhol ezt?

Figyelt kérdés

Be irtam a keresobe: nagyon szeretem a szuleimet.

1 ilyet sem dobott be, csak annyit, hogy utalom/ gyulolom / nem szeretem a szuleimet. Ez miert van??? Hogy kehet az hogy valaki nem szereti az az embert, aki vilagra hozta, aki felnevelte, aki etelt adott a szajaba? Aki iskolaztatta? Miert nem becsulik meg a gyerekek azt, hogy van valakijük akihez fordulhatnak, barmi bantja oket?

Regebben en is ugyanilyen voltam, hisztiztem, mindennek elmondtam oket, amit mostmar nagyon banok, mar mindent megtennek ertuk, ok a legfontosabbak az eletemben. Mindent megtettek ertem. Sosem voltunk gazdagok, de mindennap tiszta ruhakban jartam az iskolaba, mindennap volt etel az asztalon...

Bocsanat hogy feltettem ezt a kerdest, de ez engem nagyon zavar..

2020. máj. 10. 23:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Akik szeretik a szüleiket, nem tesznek fel kérdéseket az interneten.

Ennyi a varázslat.

F

2020. máj. 11. 09:15
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Az ember nem választja a szüleit. És általában nem is illenek össze. „Kell” szeretni őket, de csak nagyon ritka, hogy lehet is.
2020. máj. 11. 13:48
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Engem meg tudod mi idegesít? Az olyan kiskirályfiúk és kiskirálylányok, akik hozzád hasonlóak. Először elhordják minden sz*rnak a szülőt, aztán rájönnek, hogy hoppá, de sok mindent tettek értem. Utána meg elkezd ítélkezni mások felett, ahogyan te tetted. Képzeld el ahogyan többen is leírták, nem feltétlen kell verés, drog, molesztálás. Esetleg tudod milyen érzés, amikor azért várod, hogy végre betölthesd a 18. életévedet, hogy leléphess? Esetleg tudod milyen az, amikor hiába kapsz tiszta ruhát, és ételt, de kb. úgy basszák oda eléd, mintha egy darab sz*r lennél? Tudod milyen az, amikor megkapod azt a saját szülődtől, hogy te rontottad el az életét, és bár meg se születtél volna, aztán másnap megy a jópofizás. Vagy azt, hogy megmondják neked, hogy még csak ne is próbálkozz az egyetemmel, mert úgyse lesz belőled semmi? Egyértelműen nem. Képzeld, milliónyian megkapták már ezeket életük során. Oké, hogy egy szülő megadja az alap dolgokat, de abba talán az is beletartozna, hogy mentálisan építi és nem rombolja a gyereket, kiscsillag. Nem minden szülőhöz lehet fordulni a problémáiddal, mert kiröhög, lehülyéz, lenéz. Ideje lenne valóban felnőni, és kinyitni a szemedet, mert a világban bőven nem csak a kamu depis tinilányok és tinifiúk léteznek, hanem valódi problémával rendelkező emberek is.
2020. máj. 11. 18:34
 24/27 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet, kérdező, hová tűntél?
2020. máj. 11. 20:23
 25/27 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kiralylany. :D

Regebben edesapam rengeteget ivott, vert engem. Mundig a fejemet talalta el, volt hogy nem hallottam semmit sem a jobb fulemre.

Volt, hogy edesanyamat is lokdoste, bantotta. Volt, hogy olyanert vertek el, ami egy aprosag volt. Azert vagyok kiralylany, mert leirom oszinten a dolgokat? Lehet hogy nem mindig a szuloben van a hiba, hanem a gyerekben.

En sajnalom azokat akikkel igy bannak/bantak. Velem is volt ilyen! De felnottem, es rajottem: Aki rendben van onmagaval, az rendben lesz mindenkivel. Szeretni kell onmagad, szeretni kell mindenki mast. :)

2020. máj. 11. 23:11
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet hogy nem mindig a szuloben van a hiba, hanem a gyerekben."

Hát, ha te képes vagy szeretni a szüleid azok után, hogy apád és anyád rendszeresen félholtra vert, váljon egészségedre!

2020. máj. 12. 00:08
 27/27 A kérdező kommentje:
Igen kepes vagyok! Tudod miert? Mert felneveltek. Itt vagyok. Nem haltam ehen. Ennyi. Amugyis a kerdes arrol szolt, hogy miert van az, hogy hallom es latom, hogy a sok kamasz kislany hogy utalja a szuleit, a szulok meg sirnak higy mit rontottak el. Magukban keresik a hibat. Nem egy ilyennel talalkoztam mar. Hogy ez miert van.
2020. máj. 12. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!