Szüleitek megengedik nektek, hogy a szobátokban egyetek?
Figyelt kérdés
2020. máj. 10. 11:18
21/23 anonim válasza:
Mi mindig ott ettünk, ahol akartunk. Én is így eszem még mindig, franc se fog az üres étkezőben ücsörögni, ha pl. közben beülhetek a nappaliba vagy a szobába és tudok filmezni vagy beszélgetni másokkal. A gyerekemnek is megengedem majd.
22/23 anonim válasza:
Hát, én valahogy jobban szeretek együtt enni a családommal az asztalnál, de ki hogy..
23/23 Metionin válasza:
Mivel ők is rendszeresen ettek a szobában a tv előtt, igen, én is ehettem a szobában, bár saját szobám nem volt csak egy közös. Főleg télen amikor csak a szobát fűtötték, senki sem akart a hideg konyhában enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!