Szüleitek megengedik nektek, hogy a szobátokban egyetek?
Figyelt kérdés
2020. máj. 10. 11:18
11/23 anonim válasza:
Háromszor kellett elolvasnom a kérdést, mire rájöttem, hogy mi a francot akarsz.
Ha az én gyerekem lennék, sehol nem ennél, amíg így írsz.
12/23 anonim válasza:
Érdekes... Az írás, a tanulási képesség határozza meg a szeretet.
13/23 anonim válasza:
Es ha diszlexias a kerdezo? :D Ne itt eljetek mar ki a frusztraciotokat
15/23 anonim válasza:
"Es ha diszlexias a kerdezo? "
Persze, itt mindenki az, aki nem tud írni. Jó kifogás.
17/23 anonim válasza:
13
Persze, itt a gyakorin minden második ember diszlexiás. Ha a nagyanyám férfi lenne, ő lenne a nagyapám.
Amúgy eredményes volt a harcunk a magyar nyelv védelmében, ki lett javítva a kérdés :D
18/23 anonim válasza:
Nálunk van konyha, ahol ehetünk :D
19/23 anonim válasza:
Nem fogom megengedni.
Egyedül laktam egy kertes házban, es ott ettem ahol akartam, utanna meg volt mit takarítani. Kamaszoknak meg nem hobbijuk a takarítás...
20/23 anonim válasza:
Szülőként nem engedem meg, hogy a szobában egyenek a gyerekeim. Az étkező azért van, hogy ott együnk. Másik ok ha kiborulna a szobában a mai ebéd (paprikáscsirke nokedlivel), akoor nagyon morcos lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!