Nem bírom elviselni az anyukámat. Lehet ez ellen valamit tenni?
Amióta tudom hogy csalja az apámat, bármit csinál az irritál. Már ha meglátom akkor is. Minden apró kis cselekedet amit csinál zavar. Sokszor van hogy ingerülten válaszolok neki hiába nem csinált semmi rosszat és látom hogy ez bántja de nem mondhatom a szemébe hogy tudom hogy csalod apát. Már nem tudom mit tegyek. Lassan két éve így megy ez.
18/L (anya nem tudja hogy tudom hogy csalja apát)
Elképedve olvasom némelyik választ! Emberek, komolyan ő szégyellje magát??? Hol éltek ti? Ez a lány, nem kis lelki terhet hordoz magában. Én teljesen megértem, hogy irritálja az anyja, mióta tud erről. Megbomlott a családi egység és igenis van köze hozzá, hiszen a szüleiről van szó! Már két éve ezzel a tudattal élni, borzalmas lehet.
Kérdező, én is azt javaslom, hogy próbálj meg beszélni az anyukáddal. Ez egy nagyon nehéz lelki dolog számodra. Ki kell hogy add magadból. Az anyád felrelépése(i) miatt, nem mehetsz tönkre.
Utolsó, gondolom te is ilyen sunyiba félredugó vagy, azért paprikázódtál fel ennyire.
A kérdezönek nincs miért szégyenkeznie, nem ő ver át egy másik embert. Ez az "okok" duma meg szánalmas. Ha egy házaság xar el kell válni, és máris nem lesznek "okok" amiért at kell cseszni a másik fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!