Hogyan győzzem meg anyukámat, hogy rendelhessek egy könyvet a netről? 17l
Bocsánat, hamar küldtem.
Szóval már kezdi megszokni, hogy olvasok és nem izél miatta. Természetesen saját spórolt pénzből rendelném, a könyvet megjelentető kiadó hivatalos oldaláról. Ráadásul jelenleg még nincs szállítási költség, illetve akciós is. (Egyébként hatodikán fog megjelenni a könyv, ha valakit érdekel, szóval előrendelésről van szó)
Anyukád hány éves?
Eddig egy barlangban lakott? Jah, nyilván átverés az internetes vásárlás, nem is értem, hogy működik még a Booking.
Attól, hogy valaki idős, még nem kellene ennyire sötétnek lennie.
Otthon vagy? Akkor te megrendeled a könyvet és amikor megjön, kifizeted.
Miért kell ebbe anyádnak közreműködnie?
Veled egyidős vagyok, és az én anyukám is teljesen ilyen. Nagyon tartózkodik a rendeléstől. Én néha szoktam ezt azt rendelni, vagy utánvéttel, vagy saját kártyával.
Külföldről pl nem is tudok rendelni,mert nem fogadják el a kártyámat, ő meg nem adja oda az övét, mert ugye "nem rendelgetünk..":D
Szóval azt tanácsolom,hogy rendeld csak meg, utólag nem tud mit csinálni, ha látja, hogy tényleg minden rendben van,idővel csak hozzászokik.
- mutasd meg neki a honlapot ahonnan rendelnél, hogy hivatalos cég, hivatalos elérhetőségekkel.
Ha van értékelése arukereso.hu vagy hasonló oldalon, megmutathatod azt is.
Mint előttem írták: megrendeled, otthon pedig átveszed, kifizeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!