Ha anya nem enged el 17 évesen a barátomhoz ott aludni ki hívhatja a rendőröket és haza hoznak? Csak másnapig maradnék.
Arra gondoltál-e, ha nem hív rendőrt anyád, ám miután haza mentél, azt mondja, ott egyél, ahol előző éjjel aludtál?
.
Nem tudjátok nyugodtan megbeszélni, miért van ez most?
Valszeg a sokat emlegetett virus-helyzettel van összefüggésben.
Nem kell egy évet várnod, lecseng ez a virus-helyzet, utána biztos ti is visszatérhettek a megszokott kerékvágásba.
Ahogy írta már egyik elóttem szóló: ha rendőr visz haza, akkora szégyennek érzik -joggal- a fiú szülei, hogy a srácot is tiltják majd tőled, te pedig az ő lakásukban persona non grata leszel.
Nagyon büdös lesz ám, ha a xart megkeveritek!
Apád nincs? Ő nem tud beszélni anyáddal?
Üvöltözz vissza te is, nehogy már azt higgye, hogy azért mert megszült, úgy beszélhet veled, mint egy utolsó senkivel. Ha jót akarna neked, akkor azt értelmesen hozná a tudomásodra, elmagyarázná, de ő nem jót akar, csak van egy kattanása. Innentől kezdve pont telibefosnám, amit mond. Majd magába száll.
Ha nagyon rosszat akarsz magadnak, fogadd meg a #16-os tanácsát.
Ha így teszel, akkor csak ennyit: megérdemled kiharcolt sorsodat!
Nem vagyok kamasz.
De ti milyen szülők vagytok?
Miért jogosítjátok fel az anyját, hogy üvöltözzön a lányával, mindenféle ésszerű magyarázat nélkül?
Ez a régi rendszer maradványa, hogy a gyereknek, meg a munkásnak kuss?
Ti is így neveltek önálló, önmagát érvényesíteni bíró, megalázást nem tűrő gyereket?
Gratulálok nektek, szülőként elbuktatok.
Sőt, ezentúl kérdezze meg az anyját arról is,hogy milyen ruhát vegyen fel, meg vehet-e levegőt, de vigyázzon, nehogy anyuka idegbajt kapjon.
"Miért jogosítjátok fel az anyját, hogy üvöltözzön a lányával, mindenféle ésszerű magyarázat nélkül?"
Nem érted a kérdést, vagy pedig készakarva magyarázod félre a dolgokat?
.
A kérdés arról szól, hogy elmehet-e anyja engedélye nélkül?
Többségünk erre válaszolt.
Az anyja üvöltése nem tartozik a tárgyhoz.
Ez biztosan nem most kezdődött - és mint mindenben, ennél is kettőn áll a vásár.
Az, hogy a kérdező anyja miért üvölt, nekem nem tudott, nem is találgatom, nem is érdekel.
Nagy valószinüséggel nem most kezdődött - és nem is tartozik a tárgyhoz. Nem tudhatom, a kérdező hogyan beszél az anyjával, hogy így reagál.
Azt viszont tudom, ha nem rosszindulat, akkor hülyeség uszítani a lányt az anyja ellen, mert azzal csak elmérgesedik a helyzet.
.
"a gyereknek, meg a munkásnak kuss?"
Miért tereled a szót, munkásnak semmi köze sem a kérdéshez, sem a válaszokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!