Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ma kaptam egy email-t hogy...

Ma kaptam egy email-t hogy megkaptam az egyesemet mert nem csináltam meg egy feladatot a neten (témazáró) és ezért kaptam. Nem merem a szüleimnek elmondani szerintem nagyon dühösek lesznek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2020. máj. 6. 15:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%

De komolyan, milyen valaszt varsz? Hogy jaj cicuka niiincsenbaaaj, nem baj hogy egyest kaptal majd kijavitod, maskor se kell odafigyelni a hataridokre, majd anyuci bemegy a suliba es jol megmondja a tantoneninek a magaet?

Hulye vagy, vallald erte a felelosseget. Ha nem mondod el most, kesobb csak rosszabb lesz.

2020. máj. 6. 16:33
 12/16 anonim ***** válasza:
68%
Azt nem mondom hogy törjön, de most komolyan? Semmi baj? Otthon tanulni kell, ha már van ez a hülye helyzet. Az ilyeneket én nem tudom sajnálni. Nekik most ez a dolguk hogy otthon tanuljanak nem itt lógni pl a gyakorin is.
2020. máj. 6. 16:38
 13/16 anonim ***** válasza:
17%

Csak az a nem mindegy, hogy bent van a suliban magyaráz a tanár, tud kérdezni meg gyakorolnak tz-re vagy kibaxnak nekik 1-2 videót meg x oldaltól z oldalig és akkor holnap 3 nap múlva doga. Azért ezt ne felejtsük el, hogy nehezebb.

A kérdező azt írja kifutott az időből szóval valamit elkezdett.

Lehet h ink fb-zett meg ilyenek de annyit megtud tenni, hogy megmondja az igazat és kér javítási lehetőséget.

2020. máj. 6. 16:51
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitív kommenteket, a negatívak nem érdekelnek. Túl vagyok már rajta szerencsére, köszönök mindent! Ha elmondom tényleg jobb!
2020. máj. 6. 19:48
 15/16 anonim válasza:
82%
Így már én is jártam, nyugi. Nem tudom mondjuk hány éves vagy de nem kell ennyire aggódni. Egy egyes nem a világ vége. Csak ne legyen belőle rendszer. Ha anya lennék valószínű ezt mondanám a gyerekemnek
2020. máj. 6. 21:12
 16/16 anonim ***** válasza:
71%
Tanárnak írj elsőnek, hogy hogyan javíthatnád ki a jegyet. Aztán ha már tudod, akkor elmondhatod a történetet. Kérj segítséget a szüleidtől a felkészüléshez!
2020. máj. 6. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!