Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális ez egy családban?

Normális ez egy családban?

Figyelt kérdés

Most 18 éves vagyok és az utóbbi időben (években) van egy érzésem ami nem hagy nyugodni. Van egy emlékképem. Kb ovis koromból.

Apa meg anya háton fekszenek az ágyon. Én meg apám lábànál ülök. És a péniszével játszom. Igen játszom. Az emlékben jól érzem magam mint akinek ez tetszik, hogy ez egy játék amit együtt csinálunk. Minthe csak az új társas lenne.

Ma viszont ez nagyon megrémít.

2020. máj. 4. 23:31
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
tegnap is ki lettél bacva a kamukérdésed miatt
2020. máj. 5. 00:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem kamu a kérdés. Bocs hogy életk
2020. máj. 5. 01:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Legalább lány vagy? Mert akk ez nagyon durva :O
2020. máj. 5. 01:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen
2020. máj. 5. 01:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég...

Nem, ez nem normális egy családban.

2020. máj. 5. 04:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Láttam már alig 3 éves kislányt, aki az alsónadrágban lévő apjához odament és egy pillanatra megfogta a golyóit, hogy "Apa ev mifoda?", de mint normális ember, arrébb állt. Bár az akkor inkább vicces jelenet volt, nem ilyen perverz. Csöppet sem normális, hogy a két szülő ágyában a gyerek valamelyik nemi szervével játszik. A játék alatt pontosan mit kell érteni egyébként?
2020. máj. 5. 04:18
 7/9 anonim ***** válasza:
2020. máj. 5. 04:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Álmodhattad
2020. máj. 5. 08:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem (ha igaz persze a kérdés és nem kamu), simán összemosott valamiket az agyad, álmot, véletlenül látott dolgot, esetleg tényleg véletlenül odanyúltál egy pillanatra, és azt hiszed, hogy valódi. Nekem is volt ilyen, nem ilyen jellegű eset, nehéz megfogalmazni az érzést, de meg mertem volna esküdni, hogy megtörtént, teljesen valósnak tűnt, viszont az eszem másik részével meg tudtam, hogy nem volt ilyen. Én felnőtt voltam akkor már, tehát nem volt régi az "emlék", nyilván ezért is nem tudtam teljesen valósnak érezni, viszont sokszor meg kellett magam győzni, hogy az az esemény nem is történt meg a valóságban.
2020. máj. 5. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!