Ő anyuci pici fia?

Figyelt kérdés
Szerintetek ha egy 30 éves férfi, aki egyedül lakik minden nap haza jár a szüleihez és a kajáját is onnan viszi, mert az anyukája külön neki is főz az anyuci pici fia, vagy ebben nincs semmi? 28-29 éves koráig a szennyesét is hazavitte kimosatni

2020. máj. 3. 12:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
igen, és ezért meg is érdemli, hogy itt közösen összefogva utáljuk pár perc erejéig
2020. máj. 3. 13:00
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Igen. Mi értelme külön laknia, ha amúgy mindent anyuci csinál?
2020. máj. 3. 13:19
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

Igen.

Ismertem ilyen lányt. Játszotta az eszét, hogy ő külön él...

ja, de azt elfelejtette megemlíteni, hogy anyukája mos főz rá naponta, takarítani jár át hozzá hetente 3x.

2020. máj. 3. 13:31
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem, nem feltétlenül. Lehet, hogy sokat van egyedül, neadjisten szereti a szülők társaságát. Baj akkor van, ha akkor is ezt csinálja, mikor kapcsolata lesz. Volt benne részem, de ő elköltözni sem volt hajlandó otthonról. Neki csak az anyukája tud olyat főzni, amilyet szeret, ez a mai napig így van, most kb 42-43 éves. Persze, minden nő k*#*a, mert lelépett mellőle az összes. 😀
2020. máj. 3. 13:42
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

Egy egyedül élő 30-as férfi miért ne mehetne naponta a szüleihez és az anyja miért ne főzhetne neki is?

Vagy mindkettőjüknek külön kellene pancsolniuk egy tál ételt?

Ez csak akkor gáz, ha már van valakivel komoly kapcsolata és az összeköltözést azért nem akarja, mert neki ez így felel meg.

Ezt leszámítva semmi extra kivetnivalót nem látok benne.

2020. máj. 3. 14:10
 6/12 anonim ***** válasza:
27%
Utolsó, de minek lakik egyedül akkor? Ennyi erővel lehetne mondani, hogy spórolhatnának a villanyszámlán, minek két helyen fizetni?
2020. máj. 3. 16:09
 7/12 anonim ***** válasza:
81%

Volt egy pasim, na ő ettől még rosszabb volt. 23 volt, mikor összekerültünk, és MINDENRŐL, kivétel nélkül az anyja döntött (együtt laktak), a fizetését minden kérdés nélkül leadta neki az utolsó fillérig, aztán lesett, hogy miért nem tud összerakni soha még egy nadrágra sem. El kellett neki mesélnie RÉSZLETESEN, hogy mit csinálunk az ágyban (nem, sajnos nem vicc, én ezen kiakadtam), az anyja szabta meg, hogy milyen tusfürdőt és sampont vehet, csak olyat vehetett ami neki tetszett, csak olyan helyen dolgozhatott a fia, ami anyucinak tetszett, ha valahova autóval kellett mennie, akkor engedélyt kellett kérnie anyucitól, hogy mehet-e. Ha elmentünk ketten valahova, akkor 10 percenként csörgött a telefonja, hogy mit csinálunk. Úgy volt, hogy külön költözik tőle, velem. De azt mondta az utolsó pillanatban, hogy amíg az anyja él, nem költözhet el tőle (hozzáteszem, hogy egy 46 éves, egészséges, vállalkozó nőről beszélünk), mert ha elköltözik anyuci öngyilkos lesz. Az anyja szabta meg, hogy kikkel barátkozhat, ezért nem volt egy barátja vagy haverja sem. Az anyja megtiltotta, hogy kocsmába, vagy diszkóba, vagy ilyen helyekre járjon. Ha ruhát vett a fia, akkor ment vele, és ő szabta meg mit vehet, és mit nem. Ha nem tudott vele menni, akkor fotót kellett küldenie az anyjànak, és fotó alapján engedte vagy tiltotta meg, hogy mit vehet a fia. Azt mondta a pasi nekem, hogy minimum 40 éves koráig az anyjával kell élnie(ezt már később mondta, mert előtte örökre volt), sőt ha elköltözött, akkor is maradnia KELL a városban, mert minden nap meg kell látogatnia majd az anyjàt, és kaját is tőle fog vinni minden nap, és a szennyesét is oda fogja hordani, hogy neki ne kelljen mosógépet vennie.

Azt mondta, hogy az anyja nem szeret engem, és ezért anyucit fogja választani, nem pedig engem. Anyuci élete végéig ott lesz vele, én nem. Ennek ellenére én szakítottam amúgy vele.

A pasi egyedül egy csekket sem tudott feladni, vagy egy gyógyszer receptet kivenni, mert az anyja mindent megcsinált helyette, és mindenről döntött helyette.

Az anyja kijelentette nekem, hogy gyereket kell csinálnom a fiàval mire ő 48 éves lesz. Itt telt be a pohár nálam véglegesen. Elküldtem a pasit a jó francba. Nekem nem kell ilyen anyuci pici fia, sőt egyetlen egy épeszű ember sem. Remélem egyedül döglik meg az anyjával az ilyen elmeroggyant.

Igen, amit írsz az is egy anyuci pici fia. Exem 2.0

2020. máj. 3. 17:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Atyaúristen, utolsó, ez borzalmas.
2020. máj. 3. 18:01
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
Hogy létezhet ilyen énközpontú, önző nő? Megérdemli tényleg, hogy a fia elköltözzön, ő meg öngyilkos legyen. Na bocs, mégsem. Neki pszichológus kellene, hogy el tudja engedni a fiát.
2020. máj. 3. 18:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Van esély rá, hogy igen.Nem értem azokat a nőket akik félre nevelik a fiú gyermeküket azzal,hogy mindent megcsinálnak nekik kiszolgálják őket.Ez egy bizonyos pontig rendben van,de sokan túlzásba esnek.Csak egy ilyen férfire nem lehet számítani amugy6is kevés olyan férfi van akiben megvannak a régi férfias jellemvonások:határozott,eltartja és védelmezi a családot.Sok helyen a nők tartják el a családot. A villanykörte cseréléssel és csavarhúzóval is jobban elboldogulnak. Mindez az eredménye a túlzott gondoskodásnál. A kemény katonaság nem is volt olyan rossz régen.
2020. máj. 3. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!