Van itt olyan akiek a párja először "anyuci pici fia" volt aztán megváltozott és levált?
A nők még mindig ennyire naívak és ostobák? :D
Még mindig mindegyiknek ez az "anyuci kicsi fia" a mániája? :D :D
Kisanyáim segítek: Ha egy "anyuci kicsi fiá"-t választasz, akkor ne csodálkozz, hogy anyuci kicsi fia lesz... :D
Tudom, ezt mindegyikőtök kihívásnak fogja fel, hogy "na majd én leválasztom!!!!4", aztán jönnek ide a kérdések, amikor nem sikerül... :D
Miért nem csináltok valami értelmesebbet inkább?
72% Nem minden nő...de sajnos abban igazad van, hogy ez elég gyakori. Részben a nők neveltetésének is köszönhető, hiszen sok helyen még mindig természetes, hogy pl. fiútestvért kiszolgálja a lánygyerek és hasonlók.
Ehhez szoktak hozzá.
Nálunk is ez volt, de én ahogy tehettem szabadultam és büdös életben nem akartam még egy ellátandó "gyermeket" magamnak.
Az volt, bár nem mindenben.
Nagyon magabiztos volt mindig is, a munkájában is profi, minden élethelyzetben feltalálta magát. Szóval nem egy kis szerencsétlenséget kell elképzelni.
De otthon élt, bár külön lakrészben, de akkor is a szüleivel, ami nagyban befolyásolta. Szerintem kissé túlzottan terelgették, annak ellenére, hogy már rég felnőtt volt, amikor találkoztunk.
Nekem az volt a szerencsém, hogy a szülei imádnak az első perctől kezdve, így nem voltak rossz hatással a kapcsolatunkra, sőt.
Nekem alap volt, hogy vagy nálam élünk, vagy közösen veszünk valamit. De oda semmiképp sem költözöm. Amióta nem velük él, azóta kevésbé érdekli a szülei véleménye.
Az volt. Rengetegszer mondott le közös programot, mert épp anyuval kellett valamerre mennie (bevásárolni pl...) Az anyja érzelmileg zsarolta, a mai napig ő a szemét ha nem ugrik valamiért.
Miért nem anyu kicsi fia már? Hál’ istennek felnőtt. Tizenévesen kerültünk össze és pár év alatt kinőtte. Már nem érdekli, mit karattyol a mama és vitatkozik is vele (korábban az anyja volt az atyaúristen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!