Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Senki sem jön a diplomaosztómr...

Senki sem jön a diplomaosztómra. Elmenjek én egyedül? Mi legyen?

Figyelt kérdés
MA diploma, senki sem fog eljönni. Szüleimmel rossz a kapcsolatom. Barátom most külföldön lesz továbbképzésen, pilóta. Nem Mo-n lesz az esemény. Kicsit bánt, hogy család részéről ennyit SE érek és le sem vagyok sz@rva... Rosszul fogom magam érezni! 25/L

2020. máj. 1. 23:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha külföldi esemény, akkor legalább 1 hónappal előbb szólni kellett volna nekik és legalább 2 hete ott kéne lenniük. Ugyanis a legtöbb országban a külföldről érkezőknek 2 hét hatósági karantén van.

Ha alapból rossz a kapcsolat, akkor egyébként miért lepődsz meg? Fölösleges hiszti, még ha rosszul is esik valamennyire.

Döntsd el, hogy mész-e egyedül és esetleg még jól is érezheted magad vagy otthon maradz, aztán majd elküldik postán vagy átveszed később a suliban. Utóbbi esetben szinte biztosan nem fogod jól érezni magad, de a te döntésed.

2020. máj. 2. 20:58
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

Mindenképpen menj el, mert a diplomaosztó nagyon nagy élmény. Én is idén diplomázok és nekünk lehet, hogy nem lesz, pedig nagyon vártam négy éven keresztül, hogy idén végre mi jövünk.

Mondta a családod, hogy miért nem akarnak elmenni? Melyik országban lenne? Nem lehet, hogy csak a jelenlegi helyzetben a vírus miatt félnek?

2020. máj. 11. 23:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekunk iden diplomaosztónk se lesz.
2020. júl. 16. 21:58
 14/16 splash válasza:
100%
Menj el! Csak te csináltad végig! Gratulálok!
2020. júl. 17. 09:31
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Menj egyedul, erezd jol magad a baratokkal.

Ha rossz a kapcsolat, miert is akarnal Te is es a csalad is jopofat vagni? Kulonben is meg van adva, hany vendeg mehet.

Kulfoldon egy diplomaosztas nem arrol szol, hogy osszeulok az en csaladommal, vendegeimmel. Egyesulve vannak, jarkalnak, mindenki gratulal mindenkinek, ismeretlenul is. Legyen az professzor vagy a mama. Senki nem nezi, kinek hany vendege van, hany viragcsokrot kap. Nem csak Te leszel egyedul. Ha kulfoldon elsz, ideje, hogy atvedd a szokasaikat. Legyel nyitott az unnepseg utani kave, vacsora meghivasokra. Sokan mennek onnan tovabb egyutt. Tudom, voltam ebben a helyzetben, vidam, meghato volt.

2020. aug. 16. 04:58
 16/16 anonim ***** válasza:
71%
Én sem mentem el a sajátomra, barátaim csúsztak, szüleim nem értek rá/nem tudták, hogy van, nagyszüleim pedig idősek. Meleg is volt, nem szerettem volna felutazni, lehet oda sem értem volna...
2021. jan. 20. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!