Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kéne nekem az ő társaság...

Miért kéne nekem az ő társaságukat keresni?

Figyelt kérdés

Édesanyám már 1 hete azzal piszkál,hogy én nem ugrom az ő nyakába meg hogy nem keresem a család társaságát.

Anya apró dolgokért is képes ringyónak nevezni ,például mikor leborotváltam mást is,mert úszni kellett menjek.Körömfestés után kerülgetett,mint valami leprást és azt mondta,hogy rusnya vagyok (halványkék színű volt a körmöm).Apa nem figyel rám.Mesélek neki valamit és elzavar,hogy idegesítő vagyok,ne beszéljek hozzá stb.Agresszív is sokszor,mert stresszes a munkája miatt.Rendszeresen elmondják,hogy más gyerekek mennyivel okosabbak és hogy nem tudnak rám büszkék lenni.Szerintük egyetemre sem fognak felvenni és jó munkám sem lesz soha,mert nem kellek senkinek (4-es átlagom van).Megmondtam,hogy igenis felfognak venni ,de biztos hogy nem a jelenlegi városunkban lesz az egyetem.Erre anyám sírva fakadt,hogy én nem is szeretem őket.

Ezek után nekem miért kéne az ő társaságukat keresnem?

2020. máj. 1. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmiert, en menekulnek.
2020. máj. 1. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed, hogy elmész máshová egyetemre.
2020. máj. 1. 19:53
 3/5 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

"Rendszeresen elmondják,hogy más gyerekek mennyivel okosabbak" Toxikus. Ilyent nem szabad mondani.

"és hogy nem tudnak rám büszkék lenni." Szzz. Na ez ultragáz. Ilyent akkor sem szabad mondani, ha így van.

Menj messze egyetemre, és erősítsd meg az önbizalmadat.

2020. máj. 1. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom kérdezo, hogy ilyen szüleid vannak :( szörnyű lehet ezt hallgatni, amiket mondanak neked. Sajnos, ők azok, akik nem alkalmasak a gyereknevelésre. Nagyon nehéz út áll előtted, de kérlek hidd el, hogy ők nem azért mondanak bántó dolgokat, mert azok igazak, hanem azért mert szimplán gonoszak és buták, és a saját feszültségüket úgy vezetik le, hogy téged megbántsanak. Te semmiről sem tehetsz!

Szerintem anyukád irigy, féltékeny, amiért te borotválkozol, szépítkezel, ő gondolom nem csinál ilyeneket, vagy ha mégis, azt gondolja, hogy mivel te már nagylány vagy, és ilyen felnőttes dolgokat csinálsz, akkor ő már öreg.

Ne hibáztasd magad! Nagyon rossz ilyen lealacsonyító dolgokat hallani pont a szüleinktől, de hidd el, ők szimplán gonoszak. Ha lesz lehetőséged, koltozz el, kollégium, munka, bármi. Legyen b terved, ha esetleg nem vesznek fel egyetemre pl egy évig dolgozol, albérletet veszel ki egy barátnőddel, vagy ha van párod, ő vele /hozzá. Ne add fel, és szabadulj tőlük.

(az én anyám is ilyen volt, amikor apám lelépett mert már anyám egy nyavalygó asszony lett, akkor anyám bekattant, mindenért én voltam a hibás, amiért megszülettem, stb, csak a rossz jött a szájából, ha otthon is volt és nem valami férfinél, csak negatív és rossz dolgokat mondott nekem, szerencsére felvettek egy távolabbi főiskolára, így szabadultam meg tőle. A saját lábamra kellett sajnos állnom, de ne add fel. Azóta már férjem van, aki megbecsül, rengeteg barátom, akik szintén tisztelnek, és soha nem bánt egyikőjük sem. Ilyen emberekkel kell körbevenned magad.)

2020. máj. 1. 22:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Mekkora egy zsaroló genya. Értem én, hogy jót akar neked, de valami ritka szarul kommunikálja ezt, pocsék módszerekkel :D

Ő ezt tudja, amit itt leírtál nekünk?

2020. máj. 2. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!