A szüleim nem hagynak élni mit csináljak?
Figyelt kérdés
Beleszólnak mindenbe nekik semmi sem jó mindig cseszegetnek mindennel. Éveken keresztül ezt hallgattam hogy én nem értek semmihez én ne csináljak semmit mert úgyis elrontom felnőtt koromra egy roncsá váltam. A párkapcsolatról nem is beszélve nekik mindenki egy utolsó r*bi nálunk nem jöhet senki ha én megyek a barátnőmhöz akkor meg beszólnak cikkiznek. Én nem értem miért ilyenek nektek voltak ilyen problémátok? Sajnos elköltözni még nem tudok jelenlegi annyagi helyzetben. Sokáig ez így nem mehet tovább úgy érzem a legjobb éveim a semmibe mennek miattuk.2020. máj. 1. 09:52
1/7 anonim válasza:
1 bizonyos életkor után el kell jöjjön az az érzés, hogy"xarok rá".
Nem kell már mérvadó legyen amit a szülők mondanak...
2/7 anonim válasza:
Kollégium. Vagy kibírod, amíg el tudod tartani magadat.
4/7 A kérdező kommentje:
19 vagyok
2020. máj. 1. 10:32
6/7 anonim válasza:
Költözni KELL!
minimum 200 kilométerre.
Anyagiakat nem egyszerű megoldani. Valamit nappalin kéne tanulnod, és akkor suli mellet nyomatnád a diákmunkát. kb szeptembertől.
Ilyen környezetben öröm lesz 12 órázni egy gyárban, mert még az is jobb, mint ezeket hallgatnod. Nyáron megszeded magad őszre, és akár még albérlet is opció lehet.
Vagy vannak bentlakásos munkák is. Vagy külföldre is lehet menni majd (reméljük elmegy a járvány) bentlakásos munkára.
Szóval ezt a nyarat töltsd szépen munkával. Minél kevesebbet vagy otthon, annál kevésbé érnek az otthoniak negativitásai.
7/7 anonim válasza:
Tobben szoktak egy lakast berelni a diakok Budapesten. Idegenek es hirdetes utjan neznek szobat. Sokunknak van/volt ilyen gondja. En elettarsammal elek. Messze legyen az egyetem!! Most meg menj el dolgozni mas varosba. Ennel a szuloi hatternel barmilyen munka jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!