Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyukámmal még soha nem beszéltünk meg semmit, nem volt meg az a bizonyos "anya-lánya" beszélgetés sem. Soha nem merek vele megbeszélni dolgokat. 14 éves vagyok. Több mint egy éve megjött, eddig egyedül megoldottam. Anyukám nem tud róla, de mindig kerestem a megfelelő időt hogy elmondjam neki, de ha lenne rá alkalom akkor meg sem bírok szólalni. Ha elmondanám neki, akkor tök gáz hogy nem szóltam egy évig róla.

2020. ápr. 26. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha arra nem volt képes anyukád, hogy leüljön veled és egy ilyen dolgot megbeszéljen veled, te meg 1 évig nem mondtad el neki, akkor most minek? Amúgy szerintem több, mint valószínű, hogy tudja, hogy menstruálsz, csak úgy van vele, ha te nem beszélsz róla, ő nem fog kérdezni semmit.

Én biztos nem mondanám neki, ha 1 évig nem volt fontos. Meg neki sem az, hogy beszéljen erről veled.

2020. ápr. 26. 15:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is tudja hogy menstruálsz mert azt nem annyira egyszerű eltitkolni.Én már nem mondnám el mert ha 1 évig nem kérdezett rá te eg nem mondtad neki akkor az már nem is annyira fontos meg már elég idős vagy ahoz hogy egyedül intézd ezért a dolgokat.De azért anyukád tarthatott volna neked egy ilyen csajos beszélgetést mert en is tudom milyen rossz érzés az hogy minden infót a netről és a barátoktól kell összeszedni.
2020. ápr. 26. 17:24
 3/3 anonim ***** válasza:
69%

A felvetett témát már nincs értelme megbeszélned vele.

Egyéb témákat, amikben határozatlan vagy, megbeszélhetnéd vele, hiszen ki adjon jótanácsot, ha nem a szülőanyád?

Az, hogy eddig nem volt meg köztetek a jó anya-lánya viszony, az a Te hibád is, mert nem fordultál hozzá. Sok anya úgy van vele, hogy neki sem mondta el senki, mégis férjhez ment, szült. Helytelen gondolkodásmód, de létezik.

2020. ápr. 26. 17:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!