Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miértnem engedi anyám hogy...

Miértnem engedi anyám hogy kávét igyak?

Figyelt kérdés
A sztori ott kezdődött hogy mindig azzal érvel mikor a kávéfőzőjéből kávét akarok inni, hogy nem iszok mert ő is csak 33 évesen szokott rá. Szerintem heti 2 kávéba semmi rossz nincs mégse engedi. Miért nem engedheti? 18/L

#anya #kávé #tejeskave
2020. ápr. 25. 10:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, én 18 évesen már simán anyummal kávéztem ebéd után. Gyerekként persze ő sem engedte, na de 18 évesen?!
2020. ápr. 25. 13:14
 22/28 anonim ***** válasza:
79%
A nescafe ihatatlan annak aki szereti a kávét. Úgyhogy az nem alternatíva. Nem tudom miért nem engedi. Nekem 16 éves a gyerekem, alkalmanként iszik tejeskávét, egyáltalán nem zavar. Ezt anyukáddal kell megbeszélned
2020. ápr. 25. 13:14
 23/28 anonim ***** válasza:

22:nem ismered a mondást, hogy "de gustibus.....". .

Én pl a french press kávét szeretem. Van aki meg nem tudná inni, mert csak a többszázezres espressogéoen készültet hívja kávénak...

Úgy szép a világ, h sokszínű... :-)

2020. ápr. 25. 13:23
 24/28 anonim ***** válasza:

20,a fog sárgulas genetikai dolog, kérdezd meg a fogorvosokat. A kávé, cigi stb hathat rá, de nem törvényszerű. Anyukám 15 éves kora óta dohányzik és kávezik is, elég komolyan, mégis fehér a foga. Én nem dohányzok és ritkán iszok kávét, mégis sárgásak. Nem durván, de azért nem fehérek.

A te fogaid idővel akkor is sárgák lettek volna, ha nem kávézol annyit. A többi érveddel nem szállok vitába.

2020. ápr. 25. 14:40
 25/28 A kérdező kommentje:
Értem én hogy védeni akar de 18 évesen csak a magam ura vagyok és magam vállalok felelősséget. Sőt egy kávé nem olyan nagy függőség. Jó ha cigire mondaná ezt megertenem és egyetértenék de heti 2 kávé még jól is hat szóval ezért nem értem. Ezekelott már szoktam rá kávéra bár nem volt nehéz leszokni róla több hétig utána nem ittam és semmi bajom nem volt szóval a függőséget is tudom kezelni a maga módján.
2020. ápr. 25. 14:54
 26/28 anonim ***** válasza:

" Nem ismered a nescafet?? Ahhoz nem kell gép!"

Aha. Olyan is.

2020. ápr. 25. 15:47
 27/28 anonim ***** válasza:

Én a 18 éves lányommal együtt kávéztam ebéd után. (Férjem soha nem iszik kávét, nem szereti íz ízét sem).

Nem értem anyudat.

2020. ápr. 25. 15:50
 28/28 anonim ***** válasza:
Én 14 éves korom óta iszom, szüleimnek nem volt kifogása ellene.
2020. ápr. 25. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!