Miértnem engedi anyám hogy kávét igyak?
Kisgyereknek én se engedném a koffein miatt, de felnőtt vagy, szóval... Én pl egyetem alatt szoktam rá.
De valószínűleg ha a gyerekem még kicsi lenne és nagyon szeretné a kávés rituálét átélni velünk, akkor sem torkollnám le, hanem vennék neki koffeinmentes kávét.
De a te anyukád nem ilyen, úgyhogy vegyél magadnak kávét és kész.
Miért nem tőle kérdezed, mi honnan tudjuk?
Lehet, hogy nem akarja, hogy függő legyél, vagy nem akarja, hogy előle megigyad, ebben az esetben vegyél magadnak saját kávét.
Amúgy meg minek hallgatsz rá? Mit is tehet, ha meglátja, hogy mégis iszol? Nekem is tiltottak meg dolgokat, ennek ellenére csináltam, főzni, mosni, vasalni, füvet nyírni is tiltottak még tizenévesen, mert megégetem magam, levágom a lábam, de mindet megcsináltam magamtól, mert nem akartam életképtelen lenni, aztán persze mit tudtak csinálni, nem lett semmi következménye.
Igyad nyugodtan a kávédat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!