Nagyon-nagyon gázos családból hogyan léptetek le?
Figyelt kérdés
Nem fogom részletezni, de nem igen van rosszabb! Egy horror ehhez semmi.
Stockholm szindróma, mert a szüleid, bármilyen dolgot tesznek meg veled. Főleg kisgyerekként, utána meg 18 éves korodig, se pénzed, se fedél a fejed felett. Rokona sincs mindenkinek!
Szerintem gyerekként, főleg kiskorúként rosszabb, sokkal rosszabb helyzetben valaki mint ha felnőttként a párja lenne. Ott a gyámügy, olyan egyszerű. Attól, hogy 18 elmúltál pár nappal, ugyanúgy suli van, nincs pénzed, nincs fedél ezen kivül a fejed felett!
2020. ápr. 20. 21:59
11/13 anonim válasza:
Én nyolcadikos koromban megszöktem otthonról. Szerencsém volt, volt hová mennem, mert nagymamám már korábban mondta, ha nem bírom tovább, jöjjek hozzá. Jöttem.
12/13 anonim válasza:
Nekem az apám volt alkesz. Szégyellem, hogy eddig fajult, de megvertem, bedobtam az ágyba, ha részegen hőbörgött. Kigyúrtam magam nő létemre, és nem hagytam magam. Soha nem hagynám,hogy verjenek. Diákhitelt vettem fel. Elmentem kollégiumba. Nem jártam haza. Lelkileg rámentem a gyermekévekre. Nyugtatón és antideprensszánson éltem évekig. Én szétverném ha kezet emelne rám valamelyik ok nélkül,mert elmeroggyant. Vagy kihívnám a zsarukat,ha van ok látleletre feljelentést tennék,távoltartást kérnék,lecsukatnám. Vagy én mennék bíróság elé,de megvédeném magam. Jogod van a testi épségedhez!
13/13 anonim válasza:
Én felvenném a diákhitelt és elmennék egy távolabbi egyetemre, koleszba. Természetesen diákmunkát is vállalnék. Ennél kézenfekvőbb és egyszerűbb megoldást nem tudok. Persze a helyi koleszba is ki lehet bulizni egy helyet, ha összeismerkedsz egy HÖK-össel, de az gondolom még mindig túl közel van. (Én nem vagyok ilyen helyzetben, de muszáj volt írnom, mikor ezt elolvastam.) Szívből drukkolok, hogy találj megoldást. Kitartás! És ne feledd: nagykorú, cselekvőképes személy vagy. Te döntöd el, hova mész, melyik egyetemre. Ha már egyszer elmentél, szabad vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!